Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants editor problem
#1
Jak zrobić aby strzałki manipulujące obiektu były na środku obiektu, ponieważ ja mam ją gdzieś z boku i utrudnia mi to pracę.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
To zależy od obiektu.Też mam często taki problem i na niego z tego co wiem, nie ma rady ;/
[Obrazek: farmingsimulator2015-w6sn6.png]
 
Odpowiedz
#3
Żeby obiekt znojdował się na środku strzalek trzeba wyzerować translate x,y,z .
[Obrazek: 142577.jpg?1460108475]
 
Odpowiedz
#4
Żeby obiekt znajdował się na środku strzałek --- trzeba zrobić to w programie graficznym w którym obiekt powstał.
 
Odpowiedz
#5
Słyszałem, że można to zrobić za pomocą funkcji "Freeze Transformations", ale nie wiem jak to zrobić
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z pobieraniem na uploaded olek1234 2 104 07-18-2016, 16:33
Ostatni post: patrykjanka17
  [Problem]Edycja Boluśowo v2 Ledowy 2 158 07-18-2016, 10:09
Ostatni post: Ledowy
  Giants Engine 6.0.2 przestał działać dominik4a8@op.pl 11 476 07-17-2016, 13:54
Ostatni post: dominik4a8@op.pl
  Giants Editor Grzeslaw 4 144 07-17-2016, 00:34
Ostatni post: Pyra
Rainbow Problem z Screenami _StaryRolnik_ 4 118 04-24-2016, 17:35
Ostatni post: _StaryRolnik_
Sad problem podczas prasowania calucek 5 177 04-18-2016, 23:05
Ostatni post: calucek
  ***** v3 problem z drzwiami Majkel 14 787 04-17-2016, 21:57
Ostatni post: Majkel
  Problem - pola wisienka2013 5 123 04-13-2016, 14:57
Ostatni post: wisienka2013
  "dziurawe" sianie- problem diego575 9 217 04-11-2016, 21:22
Ostatni post: lolki loki
  Giants Editor rafcio27 7 162 04-10-2016, 18:59
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu