Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Szerokość robocza hederu
#1
Lightbulb 
Cześć wam chciałbym zmniejszyć szerokość roboczą hederów w kombajnach Fendt od Giantsa mógłby mi ktoś krok po kroku opisać co mam zrobić ? Z góry dziękuje Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Chodzi ci o drobne zmiany czy chcesz też zmniejszyć skalę całego hederu? Nie polecam.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: syy27url.png]
 
#3
Chodzi mi konkretnie o zmianę szerokości hederu skala ma zostać taka sama
 
#4
(08-08-2017, 13:32)MAG 135 napisał(a): Chodzi mi konkretnie o zmianę szerokości hederu skala ma zostać taka sama

To żeby to naturalnie wyglądało (skala elementów takich samych niezależnie od szerokości hederu) musiałbyś zmienić model hederu w programie do modelowania 3D takim jak Blender czy Maya. W GE można zmienić skale elementów hederu, ale będzie wyglądał dziwnie (będzie ściśnięty). Do tego trzeba zmienić w pliku .xml indexy dla tagu workAread aby nadać nowe wymiary strefie tnącej.
 
#5
Kurde Lipa nie za bardzo się na tym znam a chciałbym troszkę zmniejszyć
szerokość hederu :/
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  szerokość robocza Zicoo66 2 134 08-08-2017, 21:01
Ostatni post: Zicoo66
  szukam hederu misiek4ever 5 190 02-07-2017, 20:31
Ostatni post: $$Demix$$
  Prędkość robocza. Kiszlo 1 275 02-03-2017, 23:07
Ostatni post: pawulon
  Potrzebna siła robocza Kulfon 0 314 06-30-2016, 15:28
Ostatni post: Kulfon



Przegląda: 1 gości

Menu