Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa
#1
Mam prośbę. Jak zmienić plik I3D z mapy do FS17 tak aby zadziało w giants editor 6
Mam system 32 bit więc o GE 7 nie ma mowy.
Prosze o pomoc jak zmienić tylko ten 1 plik.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Ale Giants Edytor w wersji 7 jest wymagany aby uruchomić .i3d z FS17, nie można go zmieniać za pomocą GE 6, bo nawet jak otworzysz to pewnie przy zapisie zrobi więcej szkód niż pożytku.

Możesz jest otworzyć za pomocą notepad ++ bo plik. i3d to zwykły .xml, ale w notepad++ nie poprzesuwasz budynków, no chyba, że ma wyobraźnię tak mocną, że sobie zwizualizujesz ich położenie na podstawie cyfr.
 
#3
GE nie ma funkcji zapisu do starszej wersji i3d, jedynie potrafi załadować plik i3d ze starszej wersji.
 
#4
(08-07-2017, 16:09)Ziuta napisał(a): GE nie ma funkcji zapisu do starszej wersji i3d, jedynie potrafi załadować plik i3d ze starszej wersji.

W sumie racja, próba otwarcia i3d z FS17 w GE 6 kończy się komunikatem:
Kod:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Register

i ładują się same puste transformgrupy.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Bardzo duza mapa Kapitan_VLAD 0 235 11-10-2018, 10:52
Ostatni post: Kapitan_VLAD
  Mapa FilipMassey 1 239 10-26-2018, 18:50
Ostatni post: Rolnik009
  duza mapa Daniel Maciąg 3 175 09-29-2018, 15:22
Ostatni post: Daniel Maciąg
  Mapa rolnik28 0 371 09-25-2018, 16:39
Ostatni post: rolnik28
  mapa Jakub Jakub 0 114 09-20-2018, 10:01
Ostatni post: Jakub Jakub
  Problem z mapą Paw3ll 4 420 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Mapa AdriXPL 6 263 09-17-2018, 17:39
Ostatni post: krys239
  Problem z mapa Bizon666 0 154 09-15-2018, 11:00
Ostatni post: Bizon666
  MAPA PiekarzGra 1 183 09-09-2018, 15:37
Ostatni post: TheDamian5435
  Mapa ze skryptami radkus25 2 224 09-05-2018, 22:00
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu