Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

brama placeable - jak wyłączyć jej automatyczne otwieranie?
#1
Witam. Posiadam pewną bramę placeable. Chcę, żeby się nie otwierała w grze gdy do niej podjadę, ponieważ chce jej użyć jako płot. Wie ktoś co trzeba zrobić w jej plikach?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Otwórz ją w GE i pousuwaj wszelkie triggery, usuń właściwe animacjom wpisy w xml i skrypty lua o ile są.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Automatyczne włączanie i wyłączanie oświetlenia Artur S 0 99 02-26-2018, 14:48
Ostatni post: Artur S
  Skup slomy placeable PILNIE krzys nal 1 267 11-17-2017, 11:53
Ostatni post: krzys nal
  silos placeable szymon b 1 356 11-12-2017, 21:42
Ostatni post: alientv
  Obiekty placeable misterBart 1 307 11-08-2017, 23:44
Ostatni post: Ziuta
  Hala Placeable Majkel 4 265 11-04-2017, 20:21
Ostatni post: shark666
  Silos/pryzma placeable Mateusz Osman 0 181 10-30-2017, 20:31
Ostatni post: Mateusz Osman
  Otwieranie drzwi. Małorolny92 5 567 10-21-2017, 18:29
Ostatni post: Małorolny92
  Jak wyłączyć powracające koła przy skręcaniu jasik52201 4 324 09-10-2017, 18:28
Ostatni post: marcin21014
  Otwieranie bram na Lewy Przycisk Myszki seba200215 2 223 08-07-2017, 19:31
Ostatni post: seba200215
  Płoty (Placeable) UszatLesny 2 422 07-02-2017, 22:53
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu