Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos
#1
Witam mam mały problemik skasowałem kiszonkę z silosu w pliku Vehicles w grze pokazuje ze silos jest pusty ale folia została jak są usunąć??? z góry wielkie dzięki 
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Spróbuj przejechać łychą przez silos.
Pomogłem, daj repkę.
 
#3
Możesz spróbować tak.

Wejdź w Documents\My Games\FarmingSimulator2017\savegame1 (czy który tam masz save)
i tam dalej plik vehicles,otwieramy go najlepiej notatnikiem i wchodzimy edycja znajdź.
wpisujemy BunkerSilo i masz openedAtFront i openedAtBack musi tam być false i zapisz
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Silos zdroj998 2 175 04-22-2018, 17:11
Ostatni post: zdroj998
  silos Kasia Dziadowiec 0 147 02-17-2018, 21:18
Ostatni post: Kasia Dziadowiec
  Silos na kiszonke Jupa Ziom 0 168 01-09-2018, 13:49
Ostatni post: Jupa Ziom
  Silos na Talbach marcinexx 1 281 12-19-2017, 14:02
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  silos placeable szymon b 1 381 11-12-2017, 21:42
Ostatni post: alientv
  Silos/pryzma placeable Mateusz Osman 0 202 10-30-2017, 20:31
Ostatni post: Mateusz Osman
  Jakiś wiekszy silos na kiszonke Bartek Gl 2 271 10-20-2017, 19:02
Ostatni post: Bartek Gl
  silos na kukurydzę silacz1231 1 228 09-22-2017, 09:19
Ostatni post: Kamil Kowalski
Exclamation agregat pod jd 8r i silos z nawozami i nasionami :) krzys nal 2 228 09-17-2017, 12:20
Ostatni post: krzys nal
  Silos Rolnik009 0 187 09-09-2017, 13:17
Ostatni post: Rolnik009



Przegląda: 1 gości

Menu