Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Siema, jestem tu nowy, jeżeli zły dział, to poprosiłbym o przeniesienie w odpowiedni, mam problem/pytanie, chcę powiększyć wjazd na gospodarstwo, ale całe ogrodzenie + budynki jest w jednym obiekcie, da się jakoś wyciąć pojedyncze obiekty? Na giantsie mało pracowałem, ale wiem, że w innych programach do modyfikacji istnieje takie coś, więc może i tu tak jest.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
A nie są one przypadkiem w jednym transformie?
"Człowiek rodzi się głupim, i głupim umiera"








 
#3
Mam dziwne przeczucie że chodzi o zabudowę GoldFoxa, która aktualnie jest na każdej polskiej mapce (które praktycznie wszystkie są takie same), a tam wjazd przez bramę oraz wjazdy do budynków jest lekko mówiąc niepojęty. Niestety wykracza to poza GE, bo obiekt jest w formie jednego shape, musisz skonwertować obiekt do jakiegoś programu do modelowania 3D, tam naprawić usterkę, i z powrotem do GE.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 161 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  giants editor myszka dudi777 4 199 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 296 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 304 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 249 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 258 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll
  Giants Engine rolnik28 4 212 06-01-2018, 09:49
Ostatni post: rolnik28
  GIants Editor Spinless ucupucu 2 282 04-29-2018, 18:36
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants Editor marcinexx 0 213 03-29-2018, 09:58
Ostatni post: marcinexx
  edycja terenu w giants editor freeazy 5 328 03-05-2018, 20:50
Ostatni post: freeazy



Przegląda: 1 gości

Menu