Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Siema, jestem tu nowy, jeżeli zły dział, to poprosiłbym o przeniesienie w odpowiedni, mam problem/pytanie, chcę powiększyć wjazd na gospodarstwo, ale całe ogrodzenie + budynki jest w jednym obiekcie, da się jakoś wyciąć pojedyncze obiekty? Na giantsie mało pracowałem, ale wiem, że w innych programach do modyfikacji istnieje takie coś, więc może i tu tak jest.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
A nie są one przypadkiem w jednym transformie?
"Człowiek rodzi się głupim, i głupim umiera"








 
#3
Mam dziwne przeczucie że chodzi o zabudowę GoldFoxa, która aktualnie jest na każdej polskiej mapce (które praktycznie wszystkie są takie same), a tam wjazd przez bramę oraz wjazdy do budynków jest lekko mówiąc niepojęty. Niestety wykracza to poza GE, bo obiekt jest w formie jednego shape, musisz skonwertować obiekt do jakiegoś programu do modelowania 3D, tam naprawić usterkę, i z powrotem do GE.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants engine 7.0.0 przestał działać patryksw5 0 145 10-31-2018, 22:11
Ostatni post: patryksw5
  giants editor FresZu44 22 653 09-13-2018, 15:53
Ostatni post: Misio
  giants editor Paw3ll 2 200 08-25-2018, 14:29
Ostatni post: Paw3ll
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 279 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  giants editor myszka dudi777 4 330 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 432 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 392 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 343 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 311 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll
  Giants Engine rolnik28 4 293 06-01-2018, 09:49
Ostatni post: rolnik28



Przegląda: 1 gości

Menu