Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Dodanie owsa i żyta
#1
Witam.
Mam pytanie. Czy da się dodać do mapy Górale v5 owies i żyto? Na tablicy przy zbiornikach pisze owies i żyto
Jeżeli tak to jak dodać co potrzebne i jak to się je z modem Season
[Obrazek: 1.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gearbox skrzynia biegów;dodanie do moda radkus25 11 646 02-06-2018, 09:12
Ostatni post: radkus25
  Dodanie seasons mask shark666 1 349 01-12-2018, 13:36
Ostatni post: shark666
  Dodanie piasku. Małorolny92 0 123 01-04-2018, 14:13
Ostatni post: Małorolny92
  Dodanie degradacji upraw Pro100wPysk 3 442 11-27-2017, 18:33
Ostatni post: Pro100wPysk
  Dodanie Morerealistic do maszyny. lookee86 2 554 10-23-2017, 18:17
Ostatni post: lookee86
  Dodanie nowej kategori:LOG AgroMaster 3 475 08-16-2017, 10:01
Ostatni post: Mefiu
  Nie można skosić owsa i żyta Majkel 4 349 08-15-2017, 15:59
Ostatni post: kosmiak0
  Dodanie swiateł DamianQ 0 151 08-07-2017, 21:53
Ostatni post: DamianQ
Tongue Trawa Ge Dodanie Szabat7 1 347 03-09-2017, 16:27
Ostatni post: Szabat7
  Dodanie obornika problem Teksai 2 541 08-21-2016, 15:46
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu