Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Dodanie owsa i żyta
#1
Witam.
Mam pytanie. Czy da się dodać do mapy Górale v5 owies i żyto? Na tablicy przy zbiornikach pisze owies i żyto
Jeżeli tak to jak dodać co potrzebne i jak to się je z modem Season
[Obrazek: 1.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dodanie nowej rośliny do pługu ShizeR 3 414 08-20-2018, 11:46
Ostatni post: user12
  PROBLEM Z KOSZENIE OWSA I ZYTA Graczyk Giereczek 1 246 08-07-2018, 05:12
Ostatni post: Ziuta
  dodanie silosu szymeqk 1 131 08-02-2018, 18:08
Ostatni post: user12
  Gearbox skrzynia biegów;dodanie do moda radkus25 11 1,071 02-06-2018, 09:12
Ostatni post: radkus25
  Dodanie seasons mask shark666 1 504 01-12-2018, 13:36
Ostatni post: shark666
  Dodanie piasku. Małorolny92 0 200 01-04-2018, 14:13
Ostatni post: Małorolny92
  Dodanie degradacji upraw Pro100wPysk 3 554 11-27-2017, 18:33
Ostatni post: Pro100wPysk
  Dodanie Morerealistic do maszyny. lookee86 2 755 10-23-2017, 18:17
Ostatni post: lookee86
  Dodanie nowej kategori:LOG AgroMaster 3 563 08-16-2017, 10:01
Ostatni post: Mefiu
  Nie można skosić owsa i żyta Majkel 4 460 08-15-2017, 15:59
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu