Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

model wiaty drzwi
#1
Witam, przerzuciłem wiatę (Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.) z mapy lossberg na swoją, wyeksportowałem wraz z plikami, wrzuciłem do głównego folderu z moją mapą, po wgraniu na mapkę wszystko wydaje się być ok, widać triggery itd. ale w grze drzwi się nie rozsuwają, gdzie może leżeć problem? Potrzebuję jakiś mod wgrać do mods, a może do mapki trzeba coś dopisać?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Musisz w animatedObjects.xml bodajże wkleić kilka linijek i do moddescu też kilka .
W moddescu trzeba wkleić sekcje <l10n> i <inputbindings>
W animated objects sekcja <animatedobjects indeks=(tu odpowiedni indeks )
Chyba tyle . Możliwe że coś pominąłem
"Człowiek rodzi się głupim, i głupim umiera"








 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z otwieraniem drzwi. Lewy9511 2 128 08-16-2018, 21:15
Ostatni post: Lewy9511
  drzwi się nie otwierają ursusforever 0 81 08-09-2018, 15:46
Ostatni post: ursusforever
  Bujane drzwi. Małorolny92 3 153 08-02-2018, 22:48
Ostatni post: agRush2k
  shader model michal1hi 1 141 07-01-2018, 11:09
Ostatni post: agRush2k
  Model w GE znika dziwny błąd LifeFox 007 0 162 05-12-2018, 02:49
Ostatni post: LifeFox 007
  Drzwi i światło na klawisz D1zZyY 2 282 05-07-2018, 17:43
Ostatni post: pawulonn1
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 673 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Jak otworzyć model z LS 17 w LS 15 Alan207 4 447 02-20-2018, 20:31
Ostatni post: agRush2k
  Drzwi i Światło na klawisz D1zZyY 5 285 01-29-2018, 21:17
Ostatni post: Ziuta
  Otwierane drzwi/dach kosmiak0 4 366 01-17-2018, 12:55
Ostatni post: pawulon



Przegląda: 1 gości

Menu