Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

model wiaty drzwi
#1
Witam, przerzuciłem wiatę (Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.) z mapy lossberg na swoją, wyeksportowałem wraz z plikami, wrzuciłem do głównego folderu z moją mapą, po wgraniu na mapkę wszystko wydaje się być ok, widać triggery itd. ale w grze drzwi się nie rozsuwają, gdzie może leżeć problem? Potrzebuję jakiś mod wgrać do mods, a może do mapki trzeba coś dopisać?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Musisz w animatedObjects.xml bodajże wkleić kilka linijek i do moddescu też kilka .
W moddescu trzeba wkleić sekcje <l10n> i <inputbindings>
W animated objects sekcja <animatedobjects indeks=(tu odpowiedni indeks )
Chyba tyle . Możliwe że coś pominąłem
"Człowiek rodzi się głupim, i głupim umiera"








 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 459 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Jak otworzyć model z LS 17 w LS 15 Alan207 4 221 02-20-2018, 20:31
Ostatni post: agRush2k
  Drzwi i Światło na klawisz D1zZyY 5 124 01-29-2018, 21:17
Ostatni post: Ziuta
  Otwierane drzwi/dach kosmiak0 4 153 01-17-2018, 12:55
Ostatni post: pawulon
  Pozycja drzwi. Małorolny92 0 186 11-25-2017, 20:56
Ostatni post: Małorolny92
  Drzwi bartez1bartek 3 379 11-03-2017, 23:03
Ostatni post: bartez1bartek
  Otwieranie drzwi. Małorolny92 5 459 10-21-2017, 18:29
Ostatni post: Małorolny92
  model DamianQ 5 256 09-03-2017, 08:26
Ostatni post: DamianQ
  model placable kirowiec tv 3 197 08-30-2017, 17:31
Ostatni post: Dzi4d3k
  drzwi się zepsuły kirowiec tv 0 112 08-28-2017, 19:07
Ostatni post: kirowiec tv



Przegląda: 1 gości

Menu