Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Owies
#1
Słuchajcie mam na mapie dodany owies i mam w silosie około 40 ton. Jak wjzedzam przyczepa pod załadunek zboza do przyczepy to nie moge go załadowac. Co to moze byc?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Prosze was o ponoc poniewaz ja sie nie znanm w programie Ge. A mapa to mapiecjowice V5
 
#3
Moze przyczepa nie obsluguje tej uprawy
 
#4
Słuchaj probowałem nawet orginalna przyczepa i nic

a jeszcze jedno siewnikim moge go normalnie siac i nic sie nie dzieje tylko załadunek owsa z silosa na przyczepe
 
#5
Jak by ktos mogł to niech ta mape Maciejowice sprawdzi w programie Ge,poniewaz ja teraz nie moge kosic go orginalnym kombajnem. Ja nie umiem operowac w programie GE.
 
#6
Ludzie dobrzy pomozecie????
 
Taka tam sobie reklama.
#7
owies to mod i nawet w oryginalnych przyczepach nie ma tej uprawy, musisz poszukac przyczepy ktora ma wgrany owies :'
 
#8
(08-27-2017, 15:03)marcinexx napisał(a): owies to mod i nawet w oryginalnych przyczepach nie ma tej uprawy, musisz poszukac przyczepy ktora ma wgrany owies :'

Jakby mapa miała poprawnie zaaplikowany sktypt AdditionalMapTypes, który jest z FS17 od takich rzecz, w miejsce MultiFruita, kóry był w FS15 to nie trzeba żadnych takich rzeczy robić, bo dodatkowe materiały, w tym uprawy działają na standardowych maszynach i na modach również.
 
#9
A mogłbys to zrobic zeby to działało normalnie?? Ja sie nie znam na tym programie.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gdzie rozładować owies? Wawrzyn5252 0 38 11-17-2017, 20:37
Ostatni post: Wawrzyn5252
  Owies maniekW 0 75 09-26-2017, 14:38
Ostatni post: maniekW
  Mazury- żyto i owies Majkel 0 126 09-10-2017, 11:51
Ostatni post: Majkel
  Owies i zyto lookee86 0 169 11-22-2016, 21:10
Ostatni post: lookee86
  OWIES V3 i zyto! DamianQ 1 174 07-25-2016, 21:00
Ostatni post: G_r_z_e_S
  Owies patrys52 3 594 06-13-2016, 19:25
Ostatni post: lolki loki



Przegląda: 1 gości

Menu