Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Fallow Me
#1
Witam.
Mam problem z modem fallow me. Mianowicie nieraz gdy włączę działanie tego moda to wyświetla mi się np "prowadzący przed 10 m" czy coś takiego.Jednak gdy ruszam ciągnikiem (prowadzącym) to ten z tyły pracownik (z moda fallow me) nie jedzie a widac że gostek siedzi w środku. Zauważyłem że częściej się dzieje tak gdy ten z tyłu ma podczepioną jakąś maszynę. Ale nie zawsze tak jest. Nieraz rusza. Może mi ktoś to wyjaśnić? Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Ctrl+F aktywujesz pomocnika który za Tobą podąża
 
#3
No wiem. Toć pisze że wyświetla wszystko,gostek siedzi w ciągniku ale nie jadzie Big Grin
 
#4
Może konflikt z jakimś modem, może jakiś znany problem. Jaką masz wersję FollowMe. Daj loga z gry (w szczególności po odtworzeniu problemu w grze) zobaczymy czy nie ma innych błędów.
 
#5
Mam wersje 1.0.0.17. Może stara wersja?
 
#6
(08-27-2017, 18:41)Małorolny92 napisał(a): Mam wersje 1.0.0.17. Może stara wersja?

No raczej, bo to pierwsza po konwercie do FS17.
Aktualna to 1.2.2.44 ale nawet na mod hubie Ginatsa:
http://farming-simulator.com/mod.php?lan...tle=fs2017
jest nowsza bo 1.2.1.40. Naprawdę nie wiem dlaczego ludzie nie szukają najnowszej wersji moda przed zgłaszaniem problemów.

Nie masz się co przejmować też tym, że na modhubie jest 1.2.1.40, bo wersja 1.2.2.44 różni się tylko poprawkami dla modu moreRealistic i tłumaczeniami innych języków, no chyba, że grasz też na moreRealistic.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Dzięki Smile
A co daje ten More Realistic? Smile
 
  




Przegląda: 1 gości

Menu