Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana ilości plonów w silosach
#1
Witam! Szukam ścieżki dostępu w seivie do zerowania ilości zapasów zgromadzonych w silosach. W FS 2015 było to możliwe, można było wpisywać dowolną ilość zapasu zgromadzonego w silosie, czy tu tez się tak da?
Pozdrawiam
laziu1
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Szukaj w savie w pliku vehicles tam są wpisy z ilością zgromadzonego zboża
 
#3
Dziekuję!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zmiana skali modu 8MG 0 178 10-10-2018, 08:45
Ostatni post: 8MG
  zmiana w descVersion Darecki30 1 199 09-20-2018, 07:01
Ostatni post: FresZu44
  zmiana skali modu 8MG 0 193 09-15-2018, 10:56
Ostatni post: 8MG
  zmiana świateł lub spoób ich świecenia. Av3nida 2 201 09-08-2018, 15:40
Ostatni post: Av3nida
  Zmiana klawisza ControlMouse AgrotechnikPL 2 188 09-01-2018, 12:13
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Prasa belująca - zmiana sznurka/siatki tomek23 3 268 08-23-2018, 11:05
Ostatni post: Antek
  Zmiana tekstur, problem Dominik Kozber 4 451 08-20-2018, 12:57
Ostatni post: Dominik Kozber
  Zmiana tekstury obornika PireLLi 1 231 08-18-2018, 11:39
Ostatni post: user12
  Zmiana szerokości hedera kacperlewy200 0 196 08-09-2018, 20:37
Ostatni post: kacperlewy200
  Zwiększenie ilości zebranych plonów przez heder BarcioYT 1 246 06-28-2018, 08:48
Ostatni post: Antek



Przegląda: 1 gości

Menu