Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana ilości plonów w silosach
#1
Witam! Szukam ścieżki dostępu w seivie do zerowania ilości zapasów zgromadzonych w silosach. W FS 2015 było to możliwe, można było wpisywać dowolną ilość zapasu zgromadzonego w silosie, czy tu tez się tak da?
Pozdrawiam
laziu1
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Szukaj w savie w pliku vehicles tam są wpisy z ilością zgromadzonego zboża
 
#3
Dziekuję!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zmiana skali modu 8MG 0 92 09-15-2018, 10:56
Ostatni post: 8MG
  zmiana świateł lub spoób ich świecenia. Av3nida 2 115 09-08-2018, 15:40
Ostatni post: Av3nida
  Zmiana klawisza ControlMouse AgrotechnikPL 2 138 09-01-2018, 12:13
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Prasa belująca - zmiana sznurka/siatki tomek23 3 203 08-23-2018, 11:05
Ostatni post: Antek
  Zmiana tekstur, problem Dominik Kozber 4 375 08-20-2018, 12:57
Ostatni post: Dominik Kozber
  Zmiana tekstury obornika PireLLi 1 182 08-18-2018, 11:39
Ostatni post: user12
  Zmiana szerokości hedera kacperlewy200 0 130 08-09-2018, 20:37
Ostatni post: kacperlewy200
  Problem ze zmianą nawierzchni Artur S 0 155 08-02-2018, 15:29
Ostatni post: Artur S
  Zwiększenie ilości zebranych plonów przez heder BarcioYT 1 152 06-28-2018, 08:48
Ostatni post: Antek
  Zmiana tekstury kukurydzy lodowy wilk 2 288 06-09-2018, 15:20
Ostatni post: lodowy wilk



Przegląda: 1 gości

Menu