Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana ilości plonów w silosach
#1
Witam! Szukam ścieżki dostępu w seivie do zerowania ilości zapasów zgromadzonych w silosach. W FS 2015 było to możliwe, można było wpisywać dowolną ilość zapasu zgromadzonego w silosie, czy tu tez się tak da?
Pozdrawiam
laziu1
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Szukaj w savie w pliku vehicles tam są wpisy z ilością zgromadzonego zboża
 
#3
Dziekuję!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana tekstury kukurydzy lodowy wilk 2 135 06-09-2018, 15:20
Ostatni post: lodowy wilk
  dodatkowa roślinność zmiana wielkości 8MG 0 79 05-26-2018, 18:14
Ostatni post: 8MG
  Zmiana mapy na istniejącym save Patryk Chycek 4 319 04-20-2018, 13:50
Ostatni post: Patryk Chycek
  Zmiana TXT w grze. Małorolny92 8 369 04-12-2018, 09:01
Ostatni post: agRush2k
  Zmiana tekstury trawy Beesterq 0 239 03-23-2018, 20:21
Ostatni post: Beesterq
  Zmiana kategorii Darecki30 9 424 03-21-2018, 19:19
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana prędkości ciągnika przemo95 7 288 03-08-2018, 16:21
Ostatni post: przemo95
  zmiana szerokości kolizji na hederze Michał MM 4 247 02-26-2018, 20:33
Ostatni post: Michał MM
  Problem ze zmianą promienia skrętu the trawatv 4 367 02-21-2018, 20:42
Ostatni post: agRush2k
  zmiana tekstur lukassz21 2 297 01-24-2018, 17:17
Ostatni post: lukassz21



Przegląda: 1 gości

Menu