Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana ilości plonów w silosach
#1
Witam! Szukam ścieżki dostępu w seivie do zerowania ilości zapasów zgromadzonych w silosach. W FS 2015 było to możliwe, można było wpisywać dowolną ilość zapasu zgromadzonego w silosie, czy tu tez się tak da?
Pozdrawiam
laziu1
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Szukaj w savie w pliku vehicles tam są wpisy z ilością zgromadzonego zboża
 
#3
Dziekuję!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana ilości trawy kosmiak0 0 86 12-05-2017, 10:29
Ostatni post: kosmiak0
  Zmiana cen pól kondziu07 1 199 10-20-2017, 19:23
Ostatni post: lookee86
  GE zmiana kształtu obiektu? Daniel Wołowiec 2 110 10-13-2017, 14:15
Ostatni post: Daniel Wołowiec
  sprawdzenie ilości ha Zicoo66 11 372 09-27-2017, 19:35
Ostatni post: Ziuta
  zmiana tekstury gleby Zicoo66 7 216 09-24-2017, 21:43
Ostatni post: Dzi4d3k
  Zmiana skinu upraw na steam krzysiek758 2 128 09-03-2017, 15:30
Ostatni post: krzysiek758
  GazonPak3 - Zmiana przyśpieszenia campfive 0 84 09-02-2017, 19:32
Ostatni post: campfive
  Zmiana mocy maszyny / Błąd mapy Hexolic 7 291 08-22-2017, 15:47
Ostatni post: user12
  Kombajn zmiana kol tudi26 0 86 08-06-2017, 19:31
Ostatni post: tudi26
  zmiana szerokości kół 8MG 0 70 08-06-2017, 11:42
Ostatni post: 8MG



Przegląda: 1 gości

Menu