Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana ilości plonów w silosach
#1
Witam! Szukam ścieżki dostępu w seivie do zerowania ilości zapasów zgromadzonych w silosach. W FS 2015 było to możliwe, można było wpisywać dowolną ilość zapasu zgromadzonego w silosie, czy tu tez się tak da?
Pozdrawiam
laziu1
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Szukaj w savie w pliku vehicles tam są wpisy z ilością zgromadzonego zboża
 
#3
Dziekuję!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana prędkości ciągnika przemo95 7 154 03-08-2018, 16:21
Ostatni post: przemo95
  zmiana szerokości kolizji na hederze Michał MM 4 157 02-26-2018, 20:33
Ostatni post: Michał MM
  Problem ze zmianą promienia skrętu the trawatv 4 250 02-21-2018, 20:42
Ostatni post: agRush2k
  zmiana tekstur lukassz21 2 198 01-24-2018, 17:17
Ostatni post: lukassz21
  fs17 zmiana pojemności silosu Darecki30 1 160 01-23-2018, 18:40
Ostatni post: krys239
  Zmiana trybu gry Artur S 5 193 01-12-2018, 21:34
Ostatni post: Ziuta
  zmiana rury w GE Zicoo66 7 354 12-31-2017, 20:58
Ostatni post: lookee86
  Zmiana nawozu na siew Welcio17 4 372 12-28-2017, 22:24
Ostatni post: Welcio17
  Zmiana martwerj strefy kierownica Logitech DFGT MsMattDriver 2 147 12-25-2017, 15:36
Ostatni post: MsMattDriver
  Zmiana ilości trawy kosmiak0 0 168 12-05-2017, 10:29
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu