Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod nie chce się kupić w sklepie
#1
Witam! Przerabiam pewien kultywator, z FS15 bez skryptów itp. od Giants-a prosto. Mod pojawia się w sklepie, podmieniłem co trzeba lecz nie che się kupić. Brałem pod uwagę już podobne linijki kultywatora podobnego w FS17 żeby to było podobnie ale nic nie dało. Poniżej log:
To ze światłami chyba nie przeszkadza w zakupieniu, ale o co chodzi z resztą ? Pomocy Smile

Warning: lightCoronas.lightCorona in 'C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/amazoneCenius3002.xml' is not supported anymore. Use lights.light#decoration instead.
Warning: brakeLights.brakeLight#index in 'C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/amazoneCenius3002.xml' is not supported anymore. Use brakeLights.brakeLight#realLight and brakeLights.brakeLight#decoration instead.
Warning: turnSignals.turnSignalLeft#index in 'C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/amazoneCenius3002.xml' is not supported anymore. Use turnLights.turnLightLeft#realLight and turnLights.turnLightLeft#decoration instead.
Warning: turnSignals.turnSignalRight#index in 'C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/amazoneCenius3002.xml' is not supported anymore. Use turnLights.turnLightRight#realLight and turnLights.turnLightRight#decoration instead.
C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/particleAnimations/amazone/amazoneCenius3002.i3d (21.33) ms
Warning: Missing materialType (vehicle.groundParticleAnimations.groundParticleAnimation(0).node(0)) in 'C:/Users/erban/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/amazone/amazoneCenius3002.xml'!
Error: Running LUA method 'update'.
dataS/scripts/vehicles/specializations/WorkParticles.lua(252) : bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Przerobienie giantsem to nie wszystko

jeszcze trzeba w xml przerabiać linijki np

Error: Running LUA method 'update'.
dataS/scripts/vehicles/specializations/WorkParticles.lua(252) : bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
 
#3
Nie przerabiałem Giantsem, linijki zmieniłem w xml te co umiałem. O co chodzi z tą linijką co podałeś ? Muszę ją dodać tam ? Bo takiej nie ma.
 
#4
(09-13-2017, 12:10)erbanceks535 napisał(a): Nie przerabiałem Giantsem, linijki zmieniłem w xml te co umiałem. O co chodzi z tą linijką co podałeś ? Muszę ją dodać tam ? Bo takiej nie ma.

To chyba animacja ziemi. Nie może być czegoś takiego w logu ,,Error: Running LUA method 'update'." bo nigdy nie będzie to działać poprawnie 
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z podczepieniem lub nie można kupić przerobionej maszyny ole123 3 253 12-03-2017, 21:40
Ostatni post: ole123
  Konfiguracje w sklepie Małorolny92 1 158 11-29-2017, 14:28
Ostatni post: jerzol
  Gdzie i w jaki sposób kupić serwer dedykowany? AgroMaster 6 260 10-26-2017, 15:53
Ostatni post: AgroMaster
  Poszukuje ogarniętego gracza który chce ze mną grać na modach Karson222 3 197 10-22-2017, 13:04
Ostatni post: Karson222
  Gdzie najlepiej kupić dodatek kuhn Welcio17 8 413 08-24-2017, 22:50
Ostatni post: Dzi4d3k
  silos na kukurydzę kupowany w sklepie silacz1231 0 89 07-27-2017, 15:43
Ostatni post: silacz1231
  Kombajn nie chce kosić zbóż Teksai 2 455 05-13-2017, 10:01
Ostatni post: Damian Zaremba
  Gra nie chce się załadować Ursus C-330 1 215 04-21-2017, 13:40
Ostatni post: agRush2k
  Brak miejsca w sklepie pawlo51 2 267 03-21-2017, 15:43
Ostatni post: Rockstar94
Sad ciągnika niema w sklepie andrev_v2 2 186 03-20-2017, 14:32
Ostatni post: andrev_v2



Przegląda: 1 gości

Menu