Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giant edytor nie ładuje się
#1
Wyskakuje taka informacja
C:Windows\system32\DDRAW.dll nie jest przeznaczony do uruchomienia w systemie windows lub zawiera błąd. Zainstaluje program ponownie itd

Nic nie pomaga przeinstalowanie czy nowa wersja mam Win 7 ultimate.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
(09-14-2017, 09:45)Nervin Zombiak napisał(a): Wyskakuje taka informacja
C:Windows\system32\DDRAW.dll nie jest przeznaczony do uruchomienia w systemie windows lub zawiera błąd. Zainstaluje program ponownie itd

Nic nie pomaga przeinstalowanie czy nowa wersja mam Win 7 ultimate.

Winda 32, czy 64 bitowa?
 
#3
GE 7 nie obsługuje systemów 32bitowych.
[Obrazek: Iy9Pl7l.png]
 
#4
No wlasnie mam win 64 bity lecz gra odpala mi się tylko na 32 bitach bo gdy chce uruchomic 64bity wyskakuje ten sam blad
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Edytor modów Brusli 4 182 09-11-2017, 14:00
Ostatni post: Brusli
Question Pomoc z Giant Edytor MateuszTV 0 102 07-21-2017, 16:10
Ostatni post: MateuszTV
  Giant Editor przestał działać. :((( seba200215 14 695 04-09-2017, 10:22
Ostatni post: agRush2k
  zapis ładuje się bez końca Majkel 2 185 03-20-2017, 17:27
Ostatni post: Majkel
  Giant Editor usunięcie tekstury Mazuro 5 1,038 12-21-2016, 03:43
Ostatni post: Mazuro
  Mapa ładuje się bez przerwy Art9903 7 467 11-12-2016, 12:10
Ostatni post: białas
  Giants Edytor Kody upraw edzio021 0 1,502 11-02-2016, 19:23
Ostatni post: edzio021
  giant editor 7.0.0 32 bit rekord86 2 5,656 11-02-2016, 11:36
Ostatni post: Rockstar94
  Mapa się nie ładuje audi213 2 263 07-28-2016, 09:37
Ostatni post: Maniak Ursus



Przegląda: 1 gości

Menu