Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana położenia info solidmod
#1
chodzi mi o to czy da sie zmienic polozenie tego prostokaciku co na nim jest info o glebie z modu soild mod
chodzi o ten prostokąt nad wskaznikami predkosci itp

[Obrazek: 4f4257930d3069b6.png]
Steeb napisał 04-14-2016, 12:16:
Popraw wstawione zdjęcie.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Chyba nie.
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
Odpowiedz
#3
Panel SoilMod można wyłączyć/wyłączyć poprzez wciśnięcie i przytrzymanie przycisku odpowiedzialnego za wyświetlenie Siatki stanu gleby (domyślnie [LEWY ALT] + [I]).
Kiedy ponadto używasz modu 'ModsSettings', pozycję oraz czcionkę panelu SoilMod można zmienić w pliku modsSettings.XML (szukaj 'fmcSoilMod' oraz 'infoPanel').
[Obrazek: 142577.jpg?1460108475]
 
Odpowiedz
#4
kolego nie mam czegoś takiego w mods mam tylko SoilManagement a tam nie ma plików których ty mówisz;/
wiec jest inny sposób żeby zmienić położenie tych okienek ??
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana rozmiaru budynku plecable wokal2008 0 67 09-26-2016, 21:26
Ostatni post: wokal2008
  zmiana ceny żywca Maniak Ursus 1 62 09-18-2016, 17:28
Ostatni post: eurat
  Zmiana kół w ursusie vsvthevirtuoso 0 60 08-08-2016, 20:10
Ostatni post: vsvthevirtuoso
  Zmiana textur szyb. cichy33 4 100 07-29-2016, 11:59
Ostatni post: cichy33
Exclamation Zmiana wagi uprawy Cetis 4 125 07-28-2016, 23:20
Ostatni post: Ledowy
  Zmiana koła w traktorze GE DamianQ 9 106 07-25-2016, 09:31
Ostatni post: DamianQ
  Zmiana pojemności rockybalbao99 1 91 04-29-2016, 15:51
Ostatni post: lolki loki



Przegląda: 1 gości

Menu