Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc GE
#1
Witam. Zechciałem stworzyć swoją mapę do LS 2015. Pobrałem czystą mapę od Rafika. Gdy próbuje ją włączyć piszę mi GIANTS EDITOR przestał działać.
Bardzo proszę o pomoc.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Karta graficzna intel?
 
Odpowiedz
#3
(04-14-2016, 17:15)Steeb napisał(a): Karta graficzna intel?

Nie, NVIDIA GeForce 9600 GT
 
Odpowiedz
#4
Wszystkie sterowniki i ge najnowsze/y ?
 
Odpowiedz
#5
Wszystkie sterowniki tak i ge najnowsze (Jakbyś mógł to podaj wersje najnowszą to się upewnie
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
(04-14-2016, 17:34)$$Demix$$ napisał(a): Wszystkie sterowniki tak i ge najnowsze (Jakbyś mógł to podaj wersje najnowszą to się upewnie

6.0.3 jest najnowsze
 
Odpowiedz
#7
Mam 6.0.3
 
Odpowiedz
#8
Może inną wersję czystej mapy pobierz sprawdź czy będzie to samo.
 
Odpowiedz
#9
Najnowszy to 6.0.5
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#10
W jakim sensie inną wersję?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Proszę o pomoc! AgroTeamRychnowo 0 56 10-31-2016, 17:11
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  prosba o pomoc crash01 0 71 09-22-2016, 12:03
Ostatni post: crash01
  Górale v4 pomoc Tofik Master 0 103 09-12-2016, 00:54
Ostatni post: Tofik Master
  Pomoc z budynkami zajawkowiecone 9 161 09-10-2016, 13:41
Ostatni post: zajawkowiecone
  pomoc Tofik Master 3 94 08-03-2016, 16:14
Ostatni post: MichaelMF
  Problem, a w zasadzie prośba o pomoc... tommaz 5 236 07-18-2016, 22:43
Ostatni post: MichaelMF
  pomoc przy modyfikacji SoilMod damiano175 0 113 07-09-2016, 02:37
Ostatni post: damiano175
  Proszę o pomoc :) Przemek456 2 69 07-07-2016, 17:43
Ostatni post: Przemek456
  Latająca ciężarówka(podnosi się pilnie proszę o pomoc!) Jaszczur 1 130 06-29-2016, 22:11
Ostatni post: Ziuta
  Pomoc $$Demix$$ 2 128 05-01-2016, 02:09
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu