Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giants editor
#1
Witam mam problem (chyba) z giants editor gdyż mam problem z jednym ciągnikiem który ma biała maske (brak tekstur ) strasznie to denerwuje więc wpadłem na pomysł że z edytuje go na potrzebe własną i usunę maske lecz gdy uruchamiam plik i3d to nie jest wyswietlany traktor tylko same kamery są rózne linie do przesuniecia rzeczami ale nie widać całego traktora : / w czym może być problem ? :Sad
Za wszystkie przeczytania i udzuelenia odp dziekuje Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Prawdopodobnie autor zastosował blokadę ge, żeby nie można było przerabiać modu
jeżeli brak tekstur zobacz tekstury kabiny w modzie może coś tam jest nie tak
a jaki to ciągnik?
 
Odpowiedz
#3
A jak sprawdzić te tekstury ? jestem troche ślepy w tym GE
 
Odpowiedz
#4
Tekstury nasz w folderze textures w modzie
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Giants Editorem (mapa) Nakj 0 30 04-17-2017, 16:50
Ostatni post: Nakj
  Giants Editor Artur von Gajewski 7 178 03-11-2017, 23:21
Ostatni post: Artur von Gajewski
Sad Giants Editor - Usunięte drzewa a FPSy bez zmian GoscOdBMW 1 129 02-02-2017, 20:47
Ostatni post: GoscOdBMW
Exclamation Program Giants Engine 6.0.2 Przestał Działać FudyGand 0 131 01-21-2017, 23:35
Ostatni post: FudyGand
  ,,Giants Engine 6.0.2 przestał działać" Grendel 5 200 11-18-2016, 22:23
Ostatni post: Grendel
  GIANTS EDITOR 6.0.6 adam123 1 207 10-25-2016, 21:42
Ostatni post: kowalplock
  Giants Editor Kubcioo 11 396 10-09-2016, 10:19
Ostatni post: Kubcioo
  konwert giants 6.0.3 do giants 5.03 Robert Abramczyk 3 169 10-07-2016, 20:09
Ostatni post: Robert Abramczyk
  giants editor rafi555 9 640 09-24-2016, 12:57
Ostatni post: rafi555
Sad Giants Editor. Pomocy !!! :( Tobiaaasz125 14 536 09-11-2016, 15:07
Ostatni post: Tobiaaasz125



Przegląda: 1 gości

Menu