Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czarne krzaki i budynki
#1
Witam, proszę o pomoc coś mi się skiełbasiło na Gorzkowej grałem już sporo czasu było wszystko ok i nagle po ostatnim zapisie mam czarne krzaczory i niektóre budynki. Wywaliłem wszystkie mody, wrzuciłem tylko Gorzkową i sezon i dalej to samo. Startuję z mapą od nowego zapisu i to samo, sprawdzam inne na oryginalnej nie widzę tego babola, proszę o pomoc.
Aha sterowniki grafiki mam najnowsze, to nie to...
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Wyczyść zawartość "shader_cache".
 
#3
(10-31-2017, 21:06)Ziuta napisał(a): Wyczyść zawartość "shader_cache".
Oooooo Big Grin dzięki wielkie, jest ok.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  czarne tło niewidoczne maszyny BOdzio0503 1 573 11-03-2018, 20:45
Ostatni post: Ziuta
  Budynki. Lewy9511 4 585 08-02-2018, 15:46
Ostatni post: radkus25
  Problem z CZARNE TEKSTURY +OUT OF MEMORY burzas 0 515 07-22-2018, 18:38
Ostatni post: burzas
  Czarne elemnty w modelu Xmcm 5 704 07-16-2018, 07:31
Ostatni post: Xmcm
  Giants budynki Szabat7 6 1,308 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  Czarne tekstury Dominik Kozber 3 841 04-11-2018, 09:27
Ostatni post: Ziuta
  Czarne tedtury modeli pawell kowalski 2 644 04-08-2018, 14:43
Ostatni post: pawell kowalski
  Czarne niebo Wschodnia Dolina Krzych 0 1,078 04-08-2018, 14:21
Ostatni post: Krzych
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 746 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Białe budynki w GE AgroMaster 5 679 04-03-2018, 14:32
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu