Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Górna granica mapy
Question 
Witam mam taki nietypowy problem da się przesunąć górną granice mapki, aby nie bugowały się zbyt wysoko usypane silosy bga ?

Taka tam sobie reklama.
Yyy że jak?? Jaką górną granicę mapki?? Mapka nie ma żadnego ograniczenia od ziemi w górę.

to dlaczego się buguje silos z qq jak za dużo usypie ?

A co wg Ciebie znaczy "buguje", opisz to jakoś dokładniej, może screeshoot albo filmik?
Jeżeli chodzi Ci o wysokość materiału można usypać to jest on na sztywno zakodowany w silniku gry do wysokości 4 mterów (dokładnie 3,84) i tego zmienić nie można. Jeżeli jesteś wysoko na pryzmie i próbujesz coś wysypać to nie chce się wówczas wysypywać z łyżki.
Jeżeli o to Ci chodzi to jest to właściwe zachowanie i tego nie zmienimy.

chodzi o to że np wsypie 300 ton qq ugniote i zakryje silos fermentuje ale jak podejde do niego za jakis czas widać kiszonke  zakrytą moge na nią najechać lecz nie moge odkryć i w wejściu na silos pokazuje poziom wypełnienia 0 kg i 0 % ugniatania ale widać że ona tam jest przykryta białą folią a jeśli jest np 10 ton to się tak nie dzieje tylko normalnie jest

A jaka mapa, bo z opisu to mnie wygląda na to, że kiepski silos na niej zamontowany jest.

Taka tam sobie reklama.
moja prywatna no i jasienica

(11-02-2017, 18:10)Damian212 napisał(a): moja prywatna no i jasienica

Podtrzymuję swoją poprzednią wypowiedź.

czyli uważasz że jest to wina silosu ?

(11-02-2017, 18:44)Damian212 napisał(a): czyli uważasz że jest to wina silosu ?

Na podstawie opis tak, a jak pokażesz jakiś screenshot to może się upewnię albo zmienię zdanie Smile