Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Blad w Logu
#1
https://megawrzuta.pl/download/0ae332dbe...445d9.html
Uzywam modow od pierwszego zapisu i nic nie zmienialem czas gry to 61 godzin na tym zapisie w dniu dzisiejszym pokazal sie blad co dziwne nie moge nic z tego wywnioskowac zadnej sciezki do bledu Oczywiscie bledu wczesniej nie bylo Jakies porady
 
Taka tam sobie reklama.
#2
(11-01-2017, 22:53)GraczFS17 napisał(a): https://megawrzuta.pl/download/0ae332dbe...445d9.html
Uzywam modow od pierwszego zapisu i nic nie zmienialem czas gry to 61 godzin na tym zapisie w dniu dzisiejszym pokazal sie blad co dziwne nie moge nic z tego wywnioskowac zadnej sciezki do bledu Oczywiscie bledu wczesniej nie bylo Jakies porady

Błąd dotyczy mapy PineCoveProductionRUS. Masz tam jakieś elementy animowane lub posiadające funkcje zapisane w user atributes. Jeden z indeksów nie ma odpowiednika w transformach mapy w GE i stąd ten błąd. By go znaleźć trzeba podłubać w mapie i przejrzeć user atributes.
 
#3
(11-02-2017, 00:20)lookee86 napisał(a):
(11-01-2017, 22:53)GraczFS17 napisał(a): https://megawrzuta.pl/download/0ae332dbe...445d9.html
Uzywam modow od pierwszego zapisu i nic nie zmienialem czas gry to 61 godzin na tym zapisie w dniu dzisiejszym pokazal sie blad co dziwne nie moge nic z tego wywnioskowac zadnej sciezki do bledu Oczywiscie bledu wczesniej nie bylo Jakies porady

Błąd dotyczy mapy PineCoveProductionRUS. Masz tam jakieś elementy animowane lub posiadające funkcje zapisane w user atributes. Jeden z indeksów nie ma odpowiednika w transformach mapy w GE i stąd ten błąd. By go znaleźć trzeba podłubać w mapie i przejrzeć user atributes.

No wlasnie blad pokazal sie dopiero po 60 godzinach rozgrywki wczesniej go nie bylo czy ma to jakis wplyw na gre
 
#4
Zapewne pojawił się dopiero teraz, gdy aktywowałeś jakąś funkcję, której nigdy wcześniej nie aktywowałeś.
 
#5
(11-02-2017, 22:17)Ziuta napisał(a): Zapewne pojawił się dopiero teraz, gdy aktywowałeś jakąś funkcję, której nigdy wcześniej nie aktywowałeś.

No właśnie i teraz nie pamiętam co dokładnie na mapie uruchomiłem z produkcji aby to sprawdzić musiałbym zacząć nowy zapis gry.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Warning w logu. Małorolny92 2 455 01-05-2020, 14:30
Ostatni post: Małorolny92
  Błędy w logu. Małorolny92 0 474 03-18-2018, 08:03
Ostatni post: Małorolny92
  Log 2x Blad Jacek Stepien 0 367 03-06-2018, 10:20
Ostatni post: Jacek Stepien
  BLAD LADOWACZA CZOLOWEGO FS17 Dawid Maćkiewicz 2 664 01-04-2018, 18:20
Ostatni post: Dawid Maćkiewicz
  Season problem w logu criss20ster 0 855 12-08-2017, 18:46
Ostatni post: criss20ster
Exclamation Błąd w logu Dominik Sikora 2 760 08-14-2017, 07:55
Ostatni post: Dominik Sikora
  Błąd w logu Wujmer 1 652 08-12-2017, 23:49
Ostatni post: Dzi4d3k
  Błędy w logu (tylko dla ogarniętych w GE) Jurasik201 8 1,938 04-16-2017, 10:17
Ostatni post: Jurasik201
  Błędy w logu zajawkowiecone 6 1,518 04-14-2017, 18:47
Ostatni post: zajawkowiecone
  błedy w logu KajMiTo 4 1,047 03-16-2017, 19:03
Ostatni post: KajMiTo



Przegląda: 1 gości

Menu