Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Obracanie obiektów GE
#1
Witam. Od pewnego czasu zauważyłem, że nie mogę obracać niektórych obiektów w ge, tzn mogę, ale one zaczynają wtedy "wariować". Co się stało? Jak to naprawić?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Możliwe że pivot jest w złym miejscu lub są to obiekty przeskalowane (nie mają skali 1 1 1 tylko inną) lub są w jakiejś grupie która jest przeskalowana (nie ma skali 1 1 1).
 
#3
Ok, dzięki! Smile
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z synchronizacją obiektów Kuba Rolnik 3 511 08-27-2018, 00:34
Ostatni post: user12
  Usuwanie obiektów z mapy sbk 7 5,326 07-25-2018, 17:47
Ostatni post: user12
  Tłumaczenie miejsc, obiektów criss20ster 1 550 02-06-2018, 11:30
Ostatni post: marcinexx
  GE przenoszenie obiektów. damix25 3 1,915 10-28-2017, 16:43
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Zastosowanie zmian do obiektów w GE AgrotechnikPL 0 375 08-11-2017, 16:39
Ostatni post: AgrotechnikPL
  brak obiektów kirowiec tv 0 464 08-08-2017, 20:25
Ostatni post: kirowiec tv
Exclamation obracanie się tekstur john2130pl 1 566 04-22-2017, 19:23
Ostatni post: Ziuta
  Błąd podczas usuwania obiektów z mapy i jej uruchamiania mkjochim 0 616 02-11-2017, 13:26
Ostatni post: mkjochim
  Importowanie eksportowanie obiektów GE Nervin Zombiak 7 1,386 01-19-2017, 13:14
Ostatni post: Szabat7
  Problem z modami i z obracaniem obiektów AgroMaster 4 1,520 11-13-2016, 16:45
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu