Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Duplikowanie farmy krów
#1
Witam. W giants editor chciałem zrobić jeszcze jedną farmę krów tylko że po duplikowaniu ta droga farma nie działa tak jak powinna, w grze jest tylko pustą oborą. Krowy idzie kupić przy oborze ale pokazują się wtedy w tej pierwszej. Chciałbym aby ta druga obora była niezależna od tej pierwszej aby było jakieś życie, żeby można było sypać karmę itd.  Co trzeba zrobić? Druga nocka zarwana Sad

[Obrazek: 2101337]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Niestety drugi navMesh nie będzie działał. Z tego co wiem gra obsłuży tylko jeden, więc albo musisz je połączyć, albo zadowolić się tylko jednym.
 
#3
Podmień model świń na krowy i będziesz miał krowy hodowane jako świnie xd
 
#4
niestety tylko jeden mesh jest możliwy do danej hodowli mówiąc prościej tylko jedno pastwisko w grze do danego modelu hodowli.Temat uważam za zamknięty
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Karwmienie krów Rolnik009 2 513 01-21-2019, 14:23
Ostatni post: Rolnik009
  Hodowla krów shark666 0 425 08-31-2018, 10:50
Ostatni post: shark666
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 686 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  Karmienie krów. N4tSu95 0 549 05-30-2018, 10:47
Ostatni post: N4tSu95
  [ZagramPoszukuje graczy od farmy U Tatusia Bauer 0 689 03-25-2018, 19:48
Ostatni post: Bauer
  [ZagramSzukam ludzi do farmy :) DDoski 0 657 01-11-2018, 18:23
Ostatni post: DDoski
  Karmienie krów shark666 0 564 01-08-2018, 19:54
Ostatni post: shark666
  Obora dla krów farmerfarmer 0 980 10-25-2017, 15:04
Ostatni post: farmerfarmer
  PROBLEM Z MASZYNĄ DO ROBIENA PASZY DLA KRÓW!!!! DZIWNE!!! Marcin Chmiest 3 1,324 10-08-2017, 07:59
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Dołączę do farmy. Kiszlo 1 708 07-14-2017, 10:22
Ostatni post: zama123



Przegląda: 1 gości

Menu