Witam mam problem ponieważ kiedy instaluje patcha 1.5 no to wchodzi na vennius premium integral 30000 i3 shapes czyli co się orientuje nawiększej beczki do gnojowicy i takie coś jest
C:\Program Files (x86)\Farming Simulator
2017\data\vehicles\veenhuis\premiumIntegral30000.i3d.shapes
Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:
Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy.
Możesz ponowić nieudaną czynność zignorować ją i ominąć ten plin (niezalecane) lub przerwać instalacje
no chyba normalne że wziąłem ignoruj bo tam beczka której prawdopodobnie nie będę używał bardzo często no może za jakieś 2/3 miesiące na ranczu czyli dużej mapie ale idzie... IDZIE... I IIIIIIIIIDZIEEEEE..... i to samo .... co robić prosze o pomoc bo pewnie niektórzy już mają z mojej ekipy a jak mamy grać niedługo kiszone no to lepiej aby było ze mną bo ja jestem głowa :
rosze o szybką pomoc jak się da więc czekam na odpowiedzi
C:\Program Files (x86)\Farming Simulator
2017\data\vehicles\veenhuis\premiumIntegral30000.i3d.shapes
Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:
Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy.
Możesz ponowić nieudaną czynność zignorować ją i ominąć ten plin (niezalecane) lub przerwać instalacje
no chyba normalne że wziąłem ignoruj bo tam beczka której prawdopodobnie nie będę używał bardzo często no może za jakieś 2/3 miesiące na ranczu czyli dużej mapie ale idzie... IDZIE... I IIIIIIIIIDZIEEEEE..... i to samo .... co robić prosze o pomoc bo pewnie niektórzy już mają z mojej ekipy a jak mamy grać niedługo kiszone no to lepiej aby było ze mną bo ja jestem głowa :

![[Obrazek: super-mojep-ierw.jpg]](http://static.pokazywarka.pl/i/6734002/896541/super-mojep-ierw.jpg)