Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Patch 1.5 Błąd ,,Praktycznie" bez rozwiązania
#1
Exclamation 
Witam mam problem ponieważ kiedy instaluje patcha 1.5 no to wchodzi na vennius premium integral 30000 i3 shapes czyli co się orientuje nawiększej beczki do gnojowicy i takie coś jest 

C:\Program Files (x86)\Farming Simulator
2017\data\vehicles\veenhuis\premiumIntegral30000.i3d.shapes

Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:
Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy.

Możesz ponowić nieudaną czynność zignorować ją i ominąć ten plin (niezalecane) lub przerwać instalacje

no chyba normalne że wziąłem ignoruj bo tam beczka której prawdopodobnie nie będę używał bardzo często no może za jakieś 2/3 miesiące na ranczu czyli dużej mapie ale idzie... IDZIE... I IIIIIIIIIDZIEEEEE..... i to samo .... co robić prosze o pomoc bo pewnie niektórzy już mają z mojej ekipy a jak mamy grać niedługo kiszone no to lepiej aby było ze mną bo ja jestem głowa :Tonguerosze o szybką pomoc jak się da więc czekam na odpowiedzi

[Obrazek: super-mojep-ierw.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
1. Odinstaluj grę
2. Odinstaluj GE wyczyść rejestr
3. aktualizacja sterowników graficznych
4. instalacja gry
5. instalacja najnowszego pacza
6. sprawdź działanie bez modów
Jak nie działa daj link do całego logu
 
#3
@alientv co ma do tego GE i sterowniki od karty graficznej? Według mnie nic.

Po prostu jeden z plików instalacyjnych w formacie .bin w jakiś dziwny sposób został uszkodzony że nie chce wypakować podczas instalacji wszystkich plików gry.. Masz dwa wyjścia - albo pożyczyć płytę od kolegi który ma farminga 17, albo znaleźć gdzieś wypalony obraz płyty (z nieuszkodzonymi plikami instalacyjnymi, nawet taki mam, ale uploadować nie mam zamiaru bo szkoda tych 4,5 GB marnować na upload i w związku z tym psuć nerwów).
 
#4
ma to że rejestry wiążą się systemie za dużo by tu tłumaczyć ale uwierz jest to powiązane i czasem ponowne przeinstalowanie śmiesznego ge niweluje problemy .
jeśli gra oryginał może pobrać po wpisaniu kodu gdzies ze srony www producenta
 
#5
Powiem szczerze na odlinstalowywanie nie ma sensu bo wtedy po prostu będzie to samo wydaje mi się że po prostu jest plik który jest popsuty a co do tego aby pozyczyc plyte to nie mam od kogo a plyta moja jest normalna

[Obrazek: super-mojep-ierw.jpg]
 
#6
Podczas ponownej instalacji farminga z mojej płyty były problemy, wystarczyło że wziąłem od brata płytkę i stamtąd zainstalowałem, pomogło.
Mam na dysku wypalony obraz płyty, z tym że jego wrzucenie potrwa mnóstwo czasu. Może się tego podejmę, a link do niego wyślę przez pw?
PS. gra na mojej płycie uruchamia się bez żadnych błędów.
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd z shaderami Fudzo 0 483 11-28-2019, 23:42
Ostatni post: Fudzo
  [Patch 1.5.3.1] problem z instalacją Gajoss X 0 1,547 05-23-2019, 20:37
Ostatni post: Gajoss X
  Mapa-błąd Rolnik009 0 902 12-17-2018, 18:54
Ostatni post: Rolnik009
  Błąd: Could not init 3D system. Shader Model 3.0 is requred MichArts 1 1,825 11-18-2018, 22:22
Ostatni post: niemotko1
  FS17 v1.2.0.0 - patch 1.5.3.1 FresZu44 7 1,306 09-10-2018, 16:00
Ostatni post: Misio
  Robię mapkę Błąd w GE snikers1984 0 591 07-24-2018, 09:10
Ostatni post: snikers1984
  Błąd (error) lupa1234 0 740 06-11-2018, 19:27
Ostatni post: lupa1234
  Model w GE znika dziwny błąd LifeFox 007 0 732 05-12-2018, 02:49
Ostatni post: LifeFox 007
  Bład podczas proby otwarcia mapy FS17_Gamsting w GE Welcio17 11 1,720 04-28-2018, 18:29
Ostatni post: Misio
  Błąd z farmingiem Vertonosky 1 792 03-02-2018, 14:43
Ostatni post: Dzi4d3k



Przegląda: 1 gości

Menu