Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

FS17_GameExtension
#1
Witam po aktualizacji nowego patcha zauważyłem że wystepuje problem z tym modem FS17_GameExtension...czy macie tak samo problem z tym modem????
Chodzi o to że hud się traci nawet po w ciśnięci F1 nic się nie wyświetla na ekranie
 
Taka tam sobie reklama.
#2
U mnie wszystko jest w porządku, być może to wina innych modów. Może wrzuć log to niektórzy może coś więcej powiedzą
 
#3
(11-05-2017, 14:09)Oli99 napisał(a): U mnie wszystko jest w porządku, być może to wina innych modów. Może wrzuć log to niektórzy może coś więcej powiedzą

U mnie też jest ok. więc to jednak musi być inny mod.
 
#4
ok dzięki panowie problem rozwiązany .gryzł się z modem....

dzięki wszystkim temat do zamknięcia
 
#5
(11-05-2017, 18:52)Darecki30 napisał(a): ok dzięki panowie problem rozwiązany .gryzł się z modem....

dzięki wszystkim temat do zamknięcia

A czy dla potomnych podzielisz się z jakim modem, bo skoro piszesz, że problem rozwiązany po szukaniu pomocy na forum, to mógłbyś się też z forum podzielić swoją wiedzą Smile
 
#6
(11-07-2017, 19:09)Dzi4d3k napisał(a):
(11-05-2017, 18:52)Darecki30 napisał(a): ok dzięki panowie problem rozwiązany .gryzł się z modem....

dzięki wszystkim temat do zamknięcia

A czy dla potomnych podzielisz się z jakim modem, bo skoro piszesz, że problem rozwiązany po szukaniu pomocy na forum, to mógłbyś się też z forum podzielić swoją wiedzą Smile

Dokładnie wiedzy nigdy za wiele
 
Taka tam sobie reklama.
  




Przegląda: 1 gości

Menu