Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

sadzenie drzew
#1
Co jest przyczyną, że na pewnym obszarze mapy podczas sadzenia drzew wyświetla się komunikat "Ta czynność nie może być wykonana w tym miejscu"?   Zaznaczam że w innym miejscu drzewa sadzi się normalnie.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
otwórz mapę w ge i sprawdź czy nie jest tam zaznaczony obszar pola lub nie stoi tam jakiś trigger
 
#3
zaglądałem do mapy w GE i niczego podejrzanego tam nie widziałem
 
#4
Może jest w tym miejscu maska od tipCollison??
 
#5
Maski tipCollison nie ma, rosną tam drzewa (jest to teren lasu), które można normalnie ścinać. Trudno, nie mam pomysłu, sadze drzewa w innych miejscach Smile
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Sadzenie drzew norkain 4 1,395 03-28-2018, 12:01
Ostatni post: Dzi4d3k
  Problem z sadzeniem drzew Wolverine2014 1 1,050 03-02-2018, 16:06
Ostatni post: Dzi4d3k
  Courseplay a sadzenie drzew shark666 3 830 02-09-2018, 16:01
Ostatni post: Ziuta
  [Szukamwycinka drzew Kapitan_VLAD 0 600 12-27-2017, 20:45
Ostatni post: Kapitan_VLAD
  wycinka drzew kamilos Farming 2 1,102 12-10-2017, 11:33
Ostatni post: kamilos Farming
  Wielkość drzew Nervin Zombiak 2 1,040 10-06-2017, 07:52
Ostatni post: Nervin Zombiak
  Problem z sadzeniem drzew Holkar 6 3,030 08-31-2017, 14:05
Ostatni post: Holkar
  Usówanie drzew podczas save'a (granie) Zicoo66 12 4,429 08-25-2017, 19:56
Ostatni post: Zicoo66
  problem ze ścinaniem zasadzonych drzew fs17bolekb 2 1,208 03-17-2017, 08:48
Ostatni post: fs17bolekb
  Ścinanie drzew. bazinga 0 655 02-13-2017, 18:15
Ostatni post: bazinga



Przegląda: 1 gości

Menu