Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Seasons
#1
Może jestem głupi, ale nie umiem włączyć tego urządzenia pomiarowego :/ . Pomoże ktoś?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
W zakładce inne w sklepie musisz je najpierw kupić Wink
 
#3
Podziękował Big Grin
 
#4
Jeszcze tak dla większej jasności żebyś nie pisał zaraz kolejnych postów:
1. Jak kupisz to masz to tak jak piłę (wybierasz kółkiem myszki lub klawiszami 1, 2, 3 jak jesteś na piechotę).
2. Po wybraniu kierujesz kółko na dany obiekt (drzewo, balot lub w dół na pole) i przytrzymujesz PPM. Kółko chwilę pomiga i odpali się okno z wynikami pomiarów, jak zrobi się czerwone kółko to nie można danej rzeczy zanalizować lub źle ustawiłeś wskaźnik.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Lightbulb Pytania do modu Seasons Dzi4d3k 595 104,082 08-26-2018, 14:10
Ostatni post: shark666
  Seasons na Bądkowie - owies i żyto lodowy wilk 3 1,031 08-19-2018, 17:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Seasons, dodatkowe uprawy lodowy wilk 3 732 08-04-2018, 14:46
Ostatni post: lodowy wilk
  Seasons mod i znikanie bel XEnter 3 1,067 04-08-2018, 11:09
Ostatni post: Bojan PL
  Problem z modem Seasons Krejs Tv 4 1,022 03-24-2018, 14:25
Ostatni post: Krejs Tv
  Mapa z Seasons Bobik1253 1 702 03-19-2018, 23:06
Ostatni post: AgroMaster
  Nie działa Real Crop Destruction z Seasons. bragga2o1o 1 1,110 03-02-2018, 16:01
Ostatni post: Dzi4d3k
  Wydajność mleka (seasons) lodowy wilk 1 855 03-02-2018, 12:54
Ostatni post: Dzi4d3k
  Seasons mod maCu 1 772 01-29-2018, 11:02
Ostatni post: Dzi4d3k
  Sudharz Map i seasons mod dudi777 0 603 01-27-2018, 19:47
Ostatni post: dudi777



Przegląda: 1 gości

Menu