Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z modelem GE
#1
Elo mam problem, chciałbym włączyć model z ls2013 przez ge 7.0.5 ale w nim nie ma wcale modelu ja otworze go, wiem że w tej wersji ge sie nie da. Albo giants przestanie działać albo nie będzie modelu w ge tylko szare tło. Ale chciałbym się dowiedzieć co zrobić żeby otworzyć model z ls2013 na giantsa editora 7.0.5 chciałbym se przekonwertować do ls2017. bo wiem że ten model otwiera się w wersji 5.5.2

 
Taka tam sobie reklama.
#2
Musisz podmienić shadery na te z ls17. Np szukasz w folderze modelu vehicleshader.xml i podmieniasz go na plik o tej samej nazwie pobrany z folderu gdzie masz zainstalowanego ls17. Takich shaderow może być więcej i wszystkie muszą być aktualne.
 
#3
dobra thx można zamknąć

 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z instalacja Kamil99 1 232 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 543 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 1,037 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 1,023 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  Problem mikarek2002 4 1,387 02-15-2020, 15:12
Ostatni post: mikarek2002
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 1,220 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239
  Problem z modem Season mateuszkasiek 0 1,358 12-06-2019, 13:22
Ostatni post: mateuszkasiek
  Problem z trawą zajawkowiecone 0 1,436 12-04-2019, 23:48
Ostatni post: zajawkowiecone
  Problem z grom jakob4721 4 1,657 10-07-2019, 18:09
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  problem z podnosnikiem 8MG 2 1,031 09-05-2019, 10:21
Ostatni post: 8MG



Przegląda: 1 gości

Menu