Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Brak możliwości poboru wody.
#1
Witam wszystkich!
                Od pewnego czasu trapi mnie brak możliwości poboru wody z jakiejkolwiek mapki. Po prostu podjeżdżam pod studnię a w lewym górnym rogu nie pokazuje mi się  opcja zalania np beczkowozu wodą. Nie wiem co jeszcze działa nie tak.

Próbowałem już:
-usunięcie wszystkich wgranych modów,
-granie na nowym zapisie gry,
-zainstalowanie gry na innym dysku twardym,
-usunięcie zapisu gry z "Moje dokumenty"
 
Aktualnie posiadam edycje platynową i niestety na nowej mapie także ten błąd występuje. Mimo to pragnę oznajmić że zaraz po premierze gry wszystko działało i tak przez kilka pierwszych aktualizacji gry. Nie wiem gdzie leży błąd. Może ktoś pomoże? jakieś sugestie co mogę spróbować lub zrobić?.

Pozdrawiam
 
Taka tam sobie reklama.
#2
A klikałeś klawisz "R" nawet jak nie było informacji o napełnieniu beczkowozu?
[Obrazek: de114f0076f97.jpg]
 
#3
(11-28-2017, 22:16)kosmiak0 napisał(a): A klikałeś klawisz "R" nawet jak nie było informacji o napełnieniu beczkowozu?

Tak, klikałem. Nawet zmieniałem klawisz R na inny klawisz w ustawieniach gry, niestety bez skutku ;/.
 
#4
podaj log, może tam coś będzie bo jak na razie to wróżenie z fusów
 
#5
A ta studnia ma na pewno trigger napełniania??
W rzekach próbowałeś??
 
#6
Szydar wybacz za pytanie ale czym jest LOG?
Ziuta tak próbowałem w rzekach i na innych beczkowozach niestety bez rezultatu ;/
Może znacie jakiś mod który automatycznie uzupełniał mi wodę u zwierząt za pomocą zwykłego kliknięcia? pytanie czy coś takiego jest ponieważ sie nie spotkałem.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Whodzis > Moje dokumenty\My Games\FarmingSimulator2017 masz plik log.txt

Tutaj masz hydrant http://modsfile.com/bvrz29yxynn3/FS17_pl...t.zip.html Jest to mod pleacable (możesz uzupełnic)
[Obrazek: cooltext1734788032524m6oa6.png]
 
#8
Okej dzięki Dura455 a zawartość pliku LOG mam wrzucić w opis tak?

Niestety wgranie modu hydrantu nie pomogło. Ciągle jest tak że beczkowóz jakby nie widzi hydrantu lub innego miejsca gdzie można załadować wodę. sprawdziłem nawet klawiszologię i po jej zresetowaniu do pierwotnego stanu nadal bez zmian :/
 
#9
Jeśli hydrant ci nie działa to wychodzi na to, że beczkowóz nie obsługuje wody.
 
#10
Tylko że beczkowóz jest oryginalnym modem z gry który jest dostępny w sklepie. Wydaje mi się że grę może blokować jakiś program na komputerze który mógł zostać zainstalowany. Tylko nie mam pojęcia jaki. Zaraz po premierze wszystko działało jak trzeba potem przestałem grac a jak wróciłem to niestety zauważyłem ten błąd. Nie mam tylko pewności czy przed aktualizacjami wszystko działało ale wydaje mi się że błąd leży po innej stronie.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak tekstury trawy i siana na balikach AgroMorawiany 95 2 592 09-30-2019, 20:12
Ostatni post: AgroMorawiany 95
  brak kasy za zborza marcin dudek1111 1 649 09-08-2019, 14:59
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  umiał by ktoś dodać tur do zetora któru nie ma możliwości ustawienia ? Repcaczek YT 0 545 04-24-2019, 18:19
Ostatni post: Repcaczek YT
  Brak kół Krzysztof Dądelewski 2 823 11-18-2018, 00:03
Ostatni post: Krzysztof Dądelewski
  Mam płyte ale napendu brak kubaT25 1 617 10-09-2018, 19:25
Ostatni post: Ziuta
  Brak ruchu Wodzu Games 1 567 09-02-2018, 20:16
Ostatni post: user12
  Brak tekstur ziemi AgrotechnikPL 2 666 09-02-2018, 11:16
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Brak serwerow. Patryk ToJa (Theaplaps) 0 566 08-22-2018, 18:07
Ostatni post: Patryk ToJa (Theaplaps)
  Brak ciągników, utopione maszyny!!!! Paulina Mroczkowska 0 525 08-18-2018, 21:25
Ostatni post: Paulina Mroczkowska
  Brak reakcji kosmiak0 0 435 08-10-2018, 18:36
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu