Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Konfiguracje w sklepie
#1
Witam.
Czy da się użyć w modzie dwa razy np "<designConfigurations>"  w xml aby pododawać sobie
włączane czy wyłączane elementy przy kupnie?
Działa mi pojedyńczy ale jeżeli już chce go wpisać drugi raz w xml to nie ma żadnej funkcji,nie widać jej.

Smile Prosze o pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Patrz PW
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Konfiguracje. Małorolny92 4 1,398 08-12-2018, 14:02
Ostatni post: Małorolny92
  mało miejsca w sklepie kluch369 0 931 05-17-2018, 18:41
Ostatni post: kluch369
  Mod nie chce się kupić w sklepie erbanceks535 3 1,674 09-16-2017, 22:38
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  silos na kukurydzę kupowany w sklepie silacz1231 0 1,013 07-27-2017, 15:43
Ostatni post: silacz1231
  Brak miejsca w sklepie pawlo51 2 1,418 03-21-2017, 15:43
Ostatni post: Rockstar94
Sad ciągnika niema w sklepie andrev_v2 2 1,354 03-20-2017, 14:32
Ostatni post: andrev_v2
  brak miejsca w sklepie ursusforever 2 4,467 02-19-2017, 21:42
Ostatni post: ursusforever
  Problem lagi w sklepie Paweł Kurda 2 1,579 02-15-2017, 19:47
Ostatni post: Paweł Kurda
  Kategorie w sklepie osiolek1983 3 1,240 10-10-2016, 08:50
Ostatni post: jerzol
  Brak modów w sklepie accord97 3 2,260 09-27-2016, 16:26
Ostatni post: accord97



Przegląda: 1 gości

Menu