Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

FS 17 = USCHNIĘTE ŻBOŻE
Witam, 

Mam problem, ponieważ grałem na nowej mapie i zasiałem całą mape, następnie zacząłem kosić, czas był na 15x. Zboże doszło do fazy uschania. Czy mógłby ktoś coś doradzić jak cofnąc faze wzrostu w grze? Jest problem bo miałem ustawione automatyczny zapis, i zapisał dokładnie po uschnięciu, jak narazie sam tego nie umiem zrobić. Jest to bardzo ważne bo był to mój save od zera .. A rozwinięty bardzo dużo.   Dla mnie jest to minus bo muszę robić od nowa jeżeli nic się nie da z tym zrobić, ale raczej myśle że da.

Z góry dziękuje za pomoc.

Taka tam sobie reklama.
Da się, ale to się mozolna robota, bo zboża i ich faza wzrostu są "malowane" na mapach fruit_density.gdm, więc żeby odkręcić fazę wzrostu trzeba poznać odpowiedni kolor dla zboża, które Ci uschło.
W praktyce szybciej będzie to pole w grze ponownie obsiać a kasę za straty dodać sobie "z palca" w pliku careerSavegame.xml.

W folderze, w którym masz save jest też folder savegamebackup i tam masz kilka ostatnich save, także sprawdź je może masz jeszcze ten sprzed uschnięcia Wink

Dzięki za pomoc ale chyba skorzystam z tej opcji ostatniego zapisu. Nawet zapomiałem o tej opcji ostatnich zapisów..

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ! ! !

Przegląda: 1 gości

Menu