Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową
#1
Kiedy chce sie połoączyc na multi (LS17) z kolega to wyskakuje mi "Nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową" i nigdy nie moge sie połączyc.
Proszę o szybką pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Też taki błąd mi wyskakuje już od wcześniejszej serii (fs15)
Proponuje ściągnąć program Hamachi, z tym programem pewnie się połączycię, ale z gry bedzie wywalać tą osobe co dobija do serwera. Nawet bez tego programu jak dobijesz to wywala po 15min gry
Ja tego problemu nie rozwiązałem
[Obrazek: de114f0076f97.jpg]
 
#3
(12-03-2017, 08:31)kosmiak0 napisał(a): Też taki błąd mi wyskakuje już od wcześniejszej serii (fs15)
Proponuje ściągnąć program Hamachi, z tym programem pewnie się połączycię, ale z gry bedzie wywalać tą osobe co dobija do serwera. Nawet bez tego programu jak dobijesz to wywala po 15min gry
Ja tego problemu nie rozwiązałem

Użyliśy hamachi i mozemy grac tylko jest ping ok 100ms i bardzo to przeskadza w grze. Może jakas pomoc w związku z tym pingiem?

PS: Kiedyś sie tak zdazylo ze kolega dolaczyl za pierwszym razem a potem juz nie mógł, czyli da sie dołoaczyć tylko jest jakiś problem który czasami znika
 
#4
Zamknięte porty. Operację tą można wykonać u operatora najlepiej bądź samemu jak się wie jak.
 
#5
(12-05-2017, 23:29)Petrevczenko.gs napisał(a): Zamknięte porty. Operację tą można wykonać u operatora najlepiej bądź samemu jak się wie jak.

a jak je otworzyć ?
 
#6
Poszukaj sobie w necie o UPnP lub/i ręcznym przekierowaniu portów.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(12-08-2017, 01:27)Ziuta napisał(a): Poszukaj sobie w necie o UPnP lub/i ręcznym przekierowaniu portów.

Szukałem i boje sie ze cos popsuje z netem nie  ma innej opcji??
Albo napisz mi jak to zrobic Krok po Kroku
 
#8
Polecam udać się do operatora jak mówiłem wcześniej, ewentualnie wykupić dedyk. Nam pomogło ! Smile
 
#9
witam mam problem z gra wieloosobowa chce sie połoczy z kolega i nie moge mam internet z tego samego operatora on juz zmienił swoje ip i nadal nie mozna mozesz mi pomoc??
 
#10
(12-12-2017, 16:06)roger04 napisał(a): witam mam problem z gra wieloosobowa chce sie połoczy z kolega i nie moge mam internet z tego samego operatora on juz zmienił swoje ip i nadal nie mozna mozesz mi pomoc??

Może najpierw przeczytasz posty z tego tematu zanim napiszesz swój??
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową Kuba535 0 827 11-12-2019, 21:29
Ostatni post: Kuba535
  Problem z połączeniem grą wieloosobową wybija problem Kinder Buenoo 0 1,038 11-08-2018, 00:43
Ostatni post: Kinder Buenoo
  Nie Udało się nawiązać połączenia z grą wiało osobową MaTi 4 1,545 12-25-2017, 15:51
Ostatni post: MaTi
  problem z połączeniem się z gra wieloosobowa dawmar85 4 1,837 11-26-2017, 22:01
Ostatni post: [email protected]
  Problem z Grą Wieloosobową Matthew01 2 1,016 09-16-2017, 08:34
Ostatni post: Matthew01
Lightbulb Błąd połączenia z jednej sieci Misiek1994 13 2,497 08-21-2017, 20:51
Ostatni post: Misiek1994
Sad Gra wieloosobowa artiwal112 9 2,746 04-28-2017, 15:03
Ostatni post: artiwal112
  Problem z gra wieloosobowa na PS4 Waldek Zubel 0 1,115 03-02-2017, 10:33
Ostatni post: Waldek Zubel
  Gra wieloosobowa-problem z połączeniem/lagi hamachi kropek 0 886 02-17-2017, 11:37
Ostatni post: kropek
  Gra Wieloosobowa przez router bez internetu (LAN) andrzej331 2 3,885 01-28-2017, 21:00
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu