Siema !
W tym dziale będę umieszczał fotki z "firmy" w fs.
A więc tak firma "AgroSynteza" zajmuje się sprzedażą nawozów/nasion/środków oprysku.Lecz od niedawna firma zajmuje się produkcją pelletu.Pellet jest produkowany z słomy oraz siana za pomocą nowoczesnej maszyny krone premos 5000.Została wybudowana również hala w której za pomocą linii pellet jest pakowany w worki oraz ustawiany na palecie.
To by było na tyle o firmie a teraz troszke o dzisiejszym dniu.Wybrałem się rano po obiór Krone Premos 5000 oraz przywiozłem Manem wózek widłowy i inne duperele przy okazji zakupiłem przyczepę słomy 

Fotyy :
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.