Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SŁOMA U KRÓW
#1
Mam pytanie jak ustawić słome w oborze u krów tak żeby po wjechaniu do niej i rozrzuceniu słomy ona pojawiała sie to trzeba ustawić na podłodze w oborze czy pod piszeczie bo nie mam pojęcia
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Witaj o to film przedstawiający jak to zrobić . ( wpisz w YT ) Smile

Poradnik Giants Editor#1 Ustawienie ścielenia w oborze
 
Odpowiedz
#3
Ustaw tak żeby słoma była lekko widoczna na powierzchni, sprawdź w grze jak to wygląda przed i po dodaniu słomy.
Po sprawdzeniu w grze możesz lekko podnieść lub opuścić słomę Wink a może będzie w sam raz
Moim zdaniem to najlepszy sposób
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Przenoszenie krów DamianQ 3 81 10-13-2016, 23:38
Ostatni post: eurat
  Słoma na Górale v4 Bubel 0 111 08-24-2016, 22:18
Ostatni post: Bubel
  Problem z oborą dla krów Niezbecki Roman 0 79 08-11-2016, 14:17
Ostatni post: Niezbecki Roman
  Problem z wodą dla krów. Agro Region NEW WERSION Smoke WeeD 16 395 08-04-2016, 16:35
Ostatni post: Smoke WeeD
  Sprzedaz krów ShizeR 1 83 07-29-2016, 00:03
Ostatni post: Ledowy
  Pojenie krów na Górale v 3 osiolek1983 0 68 07-18-2016, 12:43
Ostatni post: osiolek1983
  bolusiiowo v7.1 słoma sprzedaz czagista222 4 140 07-10-2016, 18:59
Ostatni post: Przemek456
  [GE]Miejsce dla krów. Ledowy 1 104 07-02-2016, 22:17
Ostatni post: patrykjanka17
  podczas jazdy po polu pojawia się słoma na mapie SLOVAKIA MAP V1.1 1pi 2 189 06-22-2016, 17:03
Ostatni post: Kisiel8888
  Słoma na Górale v 3 osiolek1983 2 220 05-31-2016, 16:09
Ostatni post: osiolek1983



Przegląda: 1 gości

Menu