Doświadczenie: Prowadziłem jeden z większych serwerów truckerskich na platformie SA-MP, forum było wtedy postawione na silniku MyBB więc wiem co i jak. Do tego przez ostatnie dwa lata prowadziłem (jako head admin) serwer RP na platformie FIVEM, który swego czasu należał do topki (przewijali się przez niego gracze typu Paris Platynov, Isamu i cała śmietanka polskiego Youtube). Co do Farminga - gram od 09, więc doświadczenie jakieś tam jest

Ile czas możesz poświęcić na forum: Po prawdzie tyle ile będzie trzeba, przy komputerze jestem prawie cały dzień (praca zdalna) więc nie widze problemu otwierania forum na drugiej karcie - powiedzmy że jestem "pod telefonem".
Coś o sobie: Siemano, jestem Jarek - 23 latek studiujący Programowanie. Aktualnie pracuję zdalnie, więc można powiedzieć, że lekko się nudzę w domu

. Posiadam swoje małe community farmingowe na discordzie, w między czasie prowadzę serwer dedykowany i dokańczam projekt serwera minecraft do którego dorzucam swoje cegiełki w postaci dolarków.
Czy masz mikrofon?: Tak