Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod Coursplay
Mam pytanko. Czy da się w tym modzie ustawić odbiór zboża z kombajnu w ten sposób, że odbiór następuje TYLKO, kiedy kombajn jest odwrócony tak, że rura znajduje się nad skoszonym kawałkiem?
Urealniając sobie grę np. modem na ugniatanie upraw przez koła, pracownik CP dokonuje istnego pogromu w zasiewach odbierając w większości przypadków ziarno kiedy rura jest nad nieskoszonym kawałkiem.

Taka tam sobie reklama.
Automatycznie nie, jedynie ręczne przywoływanie kierowcy gdy kombajn jest odwrócony w odpowiednią stronę (oczywiście trzeba to zrobić siedząc w kombajnie).

jest autopilot przecież w którym ustawiasz sobie ze kombajn jedzie wkolo pola i rura zawsze jest po lewej tzn od skoszonego juz

(12-12-2017, 16:55)shark666 napisał(a): Mam pytanko. Czy da się w tym modzie ustawić odbiór zboża z kombajnu w ten sposób, że odbiór następuje TYLKO, kiedy kombajn jest odwrócony tak, że rura znajduje się nad skoszonym kawałkiem?
Urealniając sobie grę np. modem na ugniatanie upraw przez koła, pracownik CP dokonuje istnego pogromu w zasiewach odbierając w większości przypadków ziarno kiedy rura jest nad nieskoszonym kawałkiem.

Wiesz co zauważyłem, że od którejś wersji CP pracownik właśnie unika wjeżdżania w uprawy(może jeszcze nie do końca to działa). Nawet gdy kombajn zapełni się to pracownik ciągnikiem nie zaiwania mi przez hektary tylko ładnie jedzie dookoła uprawy. Gdy jadę zwykłym pracownikiem bez dodatku VehicleExtension to kierowca ciągnika czeka, aż kombajn odwróci się rurą do zewnątrz po czym dopiero podjeżdża.

Pojawiło się to dopiero niedawno, więc może warto byś zaktualizował sobie CP do najnowszej wersji.

A jaka jest najnowsza wersja 
Bo wiem że na pewno nie ta że strony giantsa tak mi się wydaje bynajmniej

Najnowsza wersja jest na githubie 5.02.00040.

Taka tam sobie reklama.

Przegląda: 1 gości

Menu