Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Co zrobić aby moja własna mapa działała w grze.
#1
A więc tak robię swoją mapę mam ją na pulpicie , ale gdy wchodzę do gry działa lecz niektórych obiektów niema wcale a reszta ma białe textury.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zanim zaczniesz robić mapę polecam zapoznać się z poradnikami jak sie eksportuje, importuje obiekty do GE. Bo objawy które podajesz to wina złego importu obiektu. Czyli bez tekstur.
 
#3
Jeśli wyciągałeś w najprostszy sposób ( w GE ) obiekty z innej mapy to powinna ona się znajdować w modach inaczej budynki dalej będą białe
Pomogłem ? Daj +rep  Cool
 
#4
(12-16-2017, 16:10)KamS. napisał(a): A więc tak robię swoją mapę mam ją na pulpicie , ale gdy wchodzę do gry działa lecz niektórych obiektów niema wcale a reszta ma białe textury.

XD
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa nie działa... Mikołajek000 7 2,948 07-25-2020, 15:04
Ostatni post: CaranthirXx
  Problem z mapą Kacper0345 1 2,242 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  Mapa Rolnik009 3 1,758 09-30-2019, 19:57
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Czy da radę zrobić taki mod Małorolny92 0 1,060 09-22-2019, 10:51
Ostatni post: Małorolny92
  problem z mapa w ge Jakub Karbowiak 3 1,950 09-02-2019, 20:05
Ostatni post: Rusheer
  Problem z mapą michalg4 2 1,910 06-03-2019, 20:09
Ostatni post: michalg4
  Problem z mapą Fudzo16 4 2,381 05-08-2019, 04:01
Ostatni post: Fudzo16
  Mapa blady28 0 1,680 03-26-2019, 15:02
Ostatni post: blady28
  Mapa blady28 2 2,140 03-01-2019, 17:29
Ostatni post: blady28
  Mapa-błąd Rolnik009 0 1,647 12-17-2018, 18:54
Ostatni post: Rolnik009



Przegląda: 1 gości

Menu