Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos na Talbach
#1
Witam, na mapie Talbach po zebraniu trawy przyczepą samozbierającą nie mogę jej wyładować do silosu na gospodarstwiee z krowami ;/
 
Taka tam sobie reklama.
#2
A to nie ma iść sieczka z trawy do silosu ?
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak dodać silos Małorolny92 0 712 10-19-2019, 20:19
Ostatni post: Małorolny92
  Silos na Kukurydze mojekonto7148 6 1,080 11-11-2018, 18:44
Ostatni post: mojekonto7148
  Silos Paw3ll 2 712 09-23-2018, 19:35
Ostatni post: Paw3ll
  Silos jenot12312 0 526 07-31-2018, 12:55
Ostatni post: jenot12312
  Talbach Wolverine2014 0 272 07-22-2018, 12:12
Ostatni post: Wolverine2014
  silos na Baltic sea niemotko1 2 478 07-03-2018, 14:54
Ostatni post: niemotko1
  silos placeable Jakub Jakub 2 894 06-23-2018, 13:15
Ostatni post: Jakub Jakub
  Silos zdroj998 2 839 04-22-2018, 17:11
Ostatni post: zdroj998
  silos Kasia Dziadowiec 0 586 02-17-2018, 21:18
Ostatni post: Kasia Dziadowiec
  Silos na kiszonke Jupa Ziom 0 716 01-09-2018, 13:49
Ostatni post: Jupa Ziom



Przegląda: 1 gości

Menu