Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem na multiplayerze
#1
Siema. Mam problem na multiplayerze moze to wina aktualizacji bo wczescniej wszystko bylo ok. Wiec tak zborze na przyczepach ktore ma sie wysypywac na ladne kupeczki na przyczepie sypie sie na plasko w zbiornikach kombajnu to sam. Sprawdzalem bez modow i dalej to samo prosze o pomoc Sad
 
Taka tam sobie reklama.
#2
To jest znany problem od pojawienia się tej funkcji w FS15, giants nie zrobił synchronizacji dynamicznego plane w zbiornikach (przyczepy, kombajny, rozsiewacze itp), jedynie u tego co stawia serwer to działa poprawnie, ale pozostałym nie, a na dedyku nikomu.
 
#3
Tylko problem jest taki ze wczescniej bylo ok a da sie wylaczyc to jakos w opcjach by nie sypalo w jedno miejsce tylko sypalo tak jak ustawil autor ??
 
#4
Na pewno wcześniej nie działało ok to o tego nie poprawili od FS15... Jeśli już to wcześniej ty stawiałeś serwer i dlatego widziałeś że jest jak być powinno. Nie da się tego włączyć ani wyłączyć, to musi naprawić giants...
 
#5
Wlasnie w tym problem ze serwer byl robiony na kompie brata a ja gralem z nim na swoim
 
#6
No to na 101% nie sypało ci na przyczepę tak jak powinno, jedyna możliwość to taka że miałeś jakąś inną przyczepę która ma trochę inaczej ustawione wszystko od dynamicznego plane i się po prostu robiła w 1 miejscu górka zawsze, ale nawet jeśli to i tak po wczytaniu zapisu gry przyczepa była by wyrównana... Sami twórcy pisali o tym przypadku bo już w FS15 gracze zgłaszali to jako błąd, a Giants odpowiadał że tak musi być.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
No tak ale czy nie da sie tego ze sypiesz w 1 miejsce na naczepie wylaczyc bo jak tego nie bylo to mi w 100% dzialalo normalnie i widzialem te goreczki ktore powinny byc
 
#8
To działa poprawnie tylko na SP i jak jesteś serwerem, w żadnym innym przypadku nie działa i zapewne długo jeszcze tego nie poprawią!!
 
#9
Siema to znowu ja. Nie ma moze jakiegos moda zeby to poprawic Sad
 
#10
Nie ma i nie będzie, jakby dało się to modem zrobić to już by do 15 taki powstał, a nawet by nie powstał bo Giants by to sam do kodu gry dodał... Skoro twórcy nie potrafią tego w swojej grze naprawić to wątpię że jakiś modmaker to modem zrobi...
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modami Kacperrr 2 1,762 03-28-2022, 22:10
Ostatni post: Kacperrr
  Problem z grą Pi0teR 0 964 03-19-2022, 11:14
Ostatni post: Pi0teR
  Problem z instalacją FS 17 MrJakubek 0 2,115 09-10-2021, 21:40
Ostatni post: MrJakubek
  Problem z giants editor pro100wd 4 2,488 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Problem z instalacja Kamil99 1 1,802 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 2,908 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 2,242 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 2,618 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  Problem mikarek2002 4 5,228 02-15-2020, 15:12
Ostatni post: mikarek2002
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 2,273 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu