Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silosy.
#1
Witam, mam pewien problem odnośnie silosów na mapie Czech Map. Dla większej jasności tematu dodam link ze zdjęciem o co konkretnie mi chodzi. Chciałbym usunąć w GE, obiekt nr 3 aby zastąpić go obiektem nr 1 tak aby wysypywane zboże w miejscu nr 2 " zapisywało " się w obiekcie nr 1, oraz aby miejsce wysypu zboża nie uległo zmianie czyli pozostało w miejscu nr 2. Ogarniam trochę edycję map itp, ale tego nie mogę rozgryźć, bardzo proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki. Dodam iż obiekt nr 1 pobrany został z oryginalnej strony Farming - Simulator.

Link do zdjęcia: http://pokazywarka.pl/b18ouk/

Drugie pytanie to, czy jest możliwość taka, aby silosy które są oryginalnie do kupienia, współpracowały z obiektem nr 1 czy współpracują one tylko z trrigerami / silosami dodanymi przez twórcę mapy?
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Silosy od wysłodków Schadow312 0 538 02-23-2018, 20:42
Ostatni post: Schadow312
  Silosy Szymon Stanislawsławski 0 559 10-24-2017, 17:07
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Silosy i mapa dedar12 0 605 10-23-2017, 10:10
Ostatni post: dedar12
  Sosnowka-silosy. Małorolny92 4 842 09-01-2017, 07:16
Ostatni post: Małorolny92
  Silosy Rollermix 0 494 08-03-2017, 09:48
Ostatni post: Rollermix
  Silosy Giants KajMiTo 10 2,175 04-07-2017, 19:21
Ostatni post: Szabat7
  FS17 Silosy Marcel Norbert Chmiel 1 935 11-15-2016, 07:32
Ostatni post: Mefiu
  Silosy na kukurydzę. MichaelMF 9 1,747 09-29-2016, 22:11
Ostatni post: MichaelMF
  Silosy na mapie Stappenbach WISNIAK_PL 3 1,444 07-10-2016, 18:32
Ostatni post: Maniak Ursus



Przegląda: 1 gości

Menu