Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z krowami w GE 7.10
#1
Witam. Jestem w trakcie tworzenia mapy do Farminga. Wszystko szło dobrze, do momentu kiedy chciałem zrobić krowy. Zaznaczyłem teren po którym mają chodzić krowy, lecz zapomniałem usunąć starą strefe. Zapisałem mapę, wszedłem do gry aby przetestować, kupiłem krowy i pojawiły się w starym miejscu. Odpaliłem Giants Editor i usunąłem starą strefę, a krowy dalej chodzą w starej strefie, mimo że w Giants Editorze tej strefy po prostu nie ma.  Angry Liczę na szybką odpowiedź. Pozdro Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Poczytaj lub obejrzyj poradnik dotyczący robienia pastwisk... To że namalujesz to nie znaczy, że już nic więcej nie musisz zrobić z tym...
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modami Kacperrr 2 1,762 03-28-2022, 22:10
Ostatni post: Kacperrr
  Problem z grą Pi0teR 0 964 03-19-2022, 11:14
Ostatni post: Pi0teR
  Problem z instalacją FS 17 MrJakubek 0 2,115 09-10-2021, 21:40
Ostatni post: MrJakubek
  Problem z giants editor pro100wd 4 2,488 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Problem z instalacja Kamil99 1 1,802 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 2,908 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 2,242 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 2,618 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  Problem mikarek2002 4 5,228 02-15-2020, 15:12
Ostatni post: mikarek2002
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 2,273 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu