Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Obciążniki
Witam,

kiedy należy stosować obciążniki na przód ciągnika?

Pozdrawiam.

Taka tam sobie reklama.
Gdy ciężar maszyny z tyłu podnosi przód ciągnika lub slizga się on na polu podczas pracy.

(12-28-2017, 07:46)szachysta napisał(a): Witam,

Pozdrawiam.

Praktycznie, bez moda MoreRealistic obciążnik z przodu nie będzie Ci potrzebny.
Kiedys jak grałem bez MR to używałem tylko dla swojego "realizmu" a tak to nie był potrzebny nawet przy większych maszynach

Ja mam mod mr + drive control to się sprawdza. Bez obciążnika to na dwa zestawy ledwo z pola zjechałem Wink A i z obciążnikiem jest problem czasami Wink

Czy mod MoreRealistic jest też w wersji na Xbox One? Jeśli tak, to jak go zainstalować?

(12-28-2017, 11:55)Raoth napisał(a): Ja mam mod mr + drive control to się sprawdza. Bez obciążnika to na dwa zestawy ledwo z pola zjechałem Wink A i z obciążnikiem jest problem czasami Wink

Tak jak mówisz Wink
Bez MR to tak niezbyt te obciążniki Tongue

(12-28-2017, 16:02)szachysta napisał(a): Czy mod MoreRealistic jest też w wersji na Xbox One? Jeśli tak, to jak go zainstalować?

Raczej nie ma na Xbox-a
na Xbox-a mało jest modów

Taka tam sobie reklama.
(12-28-2017, 11:42)kosmiak0 napisał(a):

Pozdrawiam.

Kiedys jak grałem bez MR to używałem tylko dla swojego "realizmu" a tak to nie był potrzebny nawet przy większych maszynach

Nie oszukuj goscia bo ja jakos nie mam more realistic i obciaznik jest mi potrzebny

(12-28-2017, 16:43)stiwus765 napisał(a):
(12-28-2017, 11:42)kosmiak0 napisał(a):

Pozdrawiam.

Nie oszukuj goscia bo ja jakos nie mam more realistic i obciaznik jest mi potrzebny

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Hurlimann z rozsiewaczem jechał koła jechały po drodze rzadko podrzucało, dał bym beke 800kg ale jakoś dawał rade
Zetor Major jakoś przodu nie podnosiło.
Czasami można użyć obciąznika ale bez MR to jest bezużyteczne