04-17-2016, 20:04
Nie grałęm i miech w fs15 i sięcoś stało. I jak normalnie jest start to mnie wywala

WYWALA PRZY STARCIE GRY :(
|
Taka tam sobie reklama.
|
|
(04-18-2016, 16:09)radkus25 napisał(a): Usuń wszystkie mody które w LOGu są errory, po usunięciu tych modów usuń LOG i folder shader_cache ( znajdziesz go tam gdzie log)Hmmm który lepszy sposób?
Po tych zabiegach odpal grę i sprawdź efekt, jeśli nadal nie będzie Ci odpalało gry, usuń lub przenieś na inną partycję wszystkie mody jakie masz.
Usuń LOGa i folder shader_cache , uruchom grę ponownie, jeśli nadal nie odpali pozostaje Ci kompletny reinstal gry ;(
Ale jeśli bez modów zadziała, dodawaj po kilka modów do mods i sprawdzaj czy gra odpala
(04-18-2016, 18:56)radkus25 napisał(a): Najpierw usuń te mody które w LOGu mają errory, usuń LOG i folder shader_cache ,spróbuj uruchomić gręZrobiłem co kazałeś zobacze ale mam jeszcze jakieś erory o jakich nwm...![]()
Wyrzucanie wszystko z mods i reinstal to ostateczność....
Edit;
Jeżeli po usunięciu modyfikacji, które LOG wyświetla z errorami gra zadziała,sprawdź jeszcze raz LOGa, jeśli pojawią się
kolejne errory-usuwaj te mody..... ewentualnie możesz też wyrzucić mody z warning -ami -ale to akurat nie ma wpływu na to czy gra się uruchomi....
ewentualnie podczas rozgrywki mogą pojawić się jakieś problemy
Taka tam sobie reklama.
|
|
(04-21-2016, 17:07)radkus25 napisał(a): Po 1 to nie kazałem tylko doradzałem![]()
Po 2 po usunięciu modów które zawierają errory,usuń również log,jeżeli tego nie zrobisz to gra nie stworzy nowego log-a....
Tak za każdym razem, na wszystkich mapach tak masz? być może masz jakąś "oskryptowaną" mapę i usunąłeś któryś ze skryptów....
Spróbuj odpalić grę na standardowej mapie , jeżeli nie zadziała, przenieś wszystkie mody na inną partycję i spróbuj ponownie
Jeżeli nadal nie będziesz mógł uruchomić gry to ją przeinstaluj ( po odinstalowaniu sprawdź czy nie ma żadnych pozostałości po grze w folderze w którym była zainstalowana )
Najlepiej jak byś podał log-a