Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tekstura na modelu
#1
Witam, znów mam problem, a mianowicie przekonwertowałem sobie model z ac3d do giant seditor. Wszystko cacy, ale po oddaleniu się od modelu tekstura się "rozlewa" i idzie jakby po skosie. Może wiecie co trzeba zrobić żeby tak nie było? Może trzeba coś odznaczyć a w ac3d?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jak otworzysz konsolę (Window -> Console (lub Scripting w starszych wersjach GE 6)) to wyskakują jakieś warningi od tekstur? Może być na przykład tak że ta tex ma wymiary takie że szerokość i/lub wysokość nie zawiera się w potędze liczby 2.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#3
Znów wielkie dzięki pomogło !
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tekstura skoszonej trawy. Małorolny92 2 1,243 09-28-2019, 05:52
Ostatni post: Małorolny92
  Jak przemienić coś w modelu w ge ? Deadthive 5 1,892 04-15-2019, 19:38
Ostatni post: Deadthive
  Tekstura orki Mariusz Werla 5 2,228 11-15-2018, 20:51
Ostatni post: Mariusz Werla
  Problem z tekstura.Dmuchawa! Graczyk Giereczek 1 1,023 07-31-2018, 20:10
Ostatni post: bizonek4512
  Problem z tekstura.Dmuchawa! Graczyk Giereczek 2 1,271 07-29-2018, 22:26
Ostatni post: user12
  Czarne elemnty w modelu Xmcm 5 1,674 07-16-2018, 07:31
Ostatni post: Xmcm
  Zepsuta tekstura kukurydzy Patterihno 0 902 06-01-2018, 17:15
Ostatni post: Patterihno
  Nierealne cienie w modelu pawell kowalski 4 2,446 03-20-2018, 18:49
Ostatni post: pawell kowalski
  Jednostronna Tekstura gleby BialyGamer 2 1,228 01-13-2018, 23:45
Ostatni post: Rusheer
  Szukam programu do robienia modeli lub modelu Stebel Pilarz 4 2,215 12-10-2017, 22:52
Ostatni post: Petrevczenko.gs



Przegląda: 1 gości

Menu