Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tekstura na modelu
#1
Witam, znów mam problem, a mianowicie przekonwertowałem sobie model z ac3d do giant seditor. Wszystko cacy, ale po oddaleniu się od modelu tekstura się "rozlewa" i idzie jakby po skosie. Może wiecie co trzeba zrobić żeby tak nie było? Może trzeba coś odznaczyć a w ac3d?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jak otworzysz konsolę (Window -> Console (lub Scripting w starszych wersjach GE 6)) to wyskakują jakieś warningi od tekstur? Może być na przykład tak że ta tex ma wymiary takie że szerokość i/lub wysokość nie zawiera się w potędze liczby 2.
[Obrazek: Iy9Pl7l.png]
 
#3
Znów wielkie dzięki pomogło !
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nierealne cienie w modelu pawell kowalski 4 166 03-20-2018, 18:49
Ostatni post: pawell kowalski
  Jednostronna Tekstura gleby BialyGamer 2 108 01-13-2018, 23:45
Ostatni post: agRush2k
  Szukam programu do robienia modeli lub modelu Stebel Pilarz 4 490 12-10-2017, 22:52
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  Tekstura trawy zamiast pola Penetrator 9 462 10-31-2017, 10:23
Ostatni post: Penetrator
  problem z teksturą 8MG 7 237 10-26-2017, 04:07
Ostatni post: borka39
  Przerobienie modelu Szymon Stanislawsławski 0 232 10-08-2017, 19:36
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Tekstura jak odbicie lustrzane JD 7710 Zicoo66 2 142 09-30-2017, 10:52
Ostatni post: Zicoo66
  Tekstura balotów Mclvl92 0 117 09-01-2017, 19:27
Ostatni post: Mclvl92
  mod sieczki (tekstura) po kultywatorze ? Zicoo66 5 253 08-17-2017, 17:32
Ostatni post: Zicoo66
  Tekstura pszenicy/jęczmienia kosmiak0 0 119 08-12-2017, 18:20
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 2 gości

Menu