Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod Ursus 1201/1204 FS17 by CatFan18 Mods
Ursus 1201/1204
Witajcie Smile  Ja jestem Catfan18 Mods, i będę tu pokazywał screeny z prac nad Ursusem 1201/04. 

Może coś o samym modelu:
Pracuję w programie 3ds Max 2017. Jest to mój pierwszy model w Maxie i dużą jego część modelowałem wzorując się na poradnikach od ,,Martin Flash Gordon". Ma on ok. 65K polly.  
Model w zasadzie jest już skończony, ale postanowiłem jeszcze wymodelować kilka rzeczy do konfiguracji. 
UV jest już rozłożone (ręcznie) po za napędem którego właśnie skończyłem modelować.
W dalszej części oczywiście zajmę się teksturowaniem oraz programowaniem do FS17 Wink 

A oto kilka zdjęć Tongue 
[Obrazek: calyt1uzp.jpg][Obrazek: 1204bezmaskiumrn6.jpg][Obrazek: kabinamgp26.jpg][Obrazek: podnosnikplkye.jpg][Obrazek: silnik59jbo.jpg][Obrazek: napeddgk3u.jpg][Obrazek: kardan79kpy.jpg]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Już widzę kto dołączy do mojej floty ciężkich ursusów i zetorów Big Grin .Wielkie brawa dla mistrza modów w 17-stce.

Czy przy tym ursusie również będą te latające drzwi?, wiem że to dziwne ale przy twojej 12-stce bardzo fajnie to wygląda Smile .

Odpowiedz
No kolego, konkret model. Smile

Odpowiedz
Ale gupie Tongue nie no zajebioza. Na bierzaco śledzę
Zapraszam na mój fanpage https://m.facebook.com/MefiuFs-185833468...=bookmarks

Zostaw po sobie like zebym wiedzial ze byles ;p

Odpowiedz
CatFan widzę masz talent kolego, najlepsze modele i mody do FS robisz, masz w planach modelować jakiś kombajn ?

Odpowiedz
Dawno nic nie dodawałem, to z braku weny, ale wróciłem i zacząłem trochę tworzyć tekstury i jak dla mnie na razie chyba nie jest źle Tongue
[Obrazek: 1204roufd.jpg]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
No pięknie catfaniełe nasz Big Grin
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

Odpowiedz
Ładnie jest mi się podoba Big Grin
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]

Odpowiedz
Brawissimo!, Big Grin czy będzie opcja zdejmowania przednich błotników?.

Odpowiedz
Dobrze to wygląda Big Grin

Odpowiedz