01-11-2018, 23:03
Siemaneczko!
Od kilku dni wystartowałem z prywatnym kanałem w serwisie YouTube!
Na tym kanale jak i na moim FB od teraz dzieje się dużo, a mam jeszcze więcej w planach.
Co będę robił?
- nagrywał filmiki z gier (nie tylko z FS )
- od dwóch dni przygotowuje wszystko pod prowadzenie Live, gdzie będę grał razem z widzami
- planuje nagrywać filmiki z różnych gier z widzami z FanPage
- planuje nagrywać filmiki - jak ja uczyłem się konwertowania i przerabiania modyfikacji do FS17
Jeżeli jesteś zainteresowany/a moimi planami - Serdecznie Zapraszam!
A teraz Akcja Kultywacja i wtopa ursus 1634, który będzie już na dniach w DL! - Serdecznie
Zapraszam!
*PS: Już w piątek odcinek z siewów, a w sobotę ze żniw (ten najlepszy - same failie) :
Miłego oglądania! Do zobaczenia.
A zapomniałbym, jeżeli trafisz na mój kanał z tego forum, napisz w komentarzu " Ja z forum fs ", a ja się odwdzięczę i przypnę Ci serduszko!
Od kilku dni wystartowałem z prywatnym kanałem w serwisie YouTube!
Na tym kanale jak i na moim FB od teraz dzieje się dużo, a mam jeszcze więcej w planach.
Co będę robił?
- nagrywał filmiki z gier (nie tylko z FS )
- od dwóch dni przygotowuje wszystko pod prowadzenie Live, gdzie będę grał razem z widzami
- planuje nagrywać filmiki z różnych gier z widzami z FanPage
- planuje nagrywać filmiki - jak ja uczyłem się konwertowania i przerabiania modyfikacji do FS17
Jeżeli jesteś zainteresowany/a moimi planami - Serdecznie Zapraszam!
A teraz Akcja Kultywacja i wtopa ursus 1634, który będzie już na dniach w DL! - Serdecznie
Zapraszam!
*PS: Już w piątek odcinek z siewów, a w sobotę ze żniw (ten najlepszy - same failie) :

Miłego oglądania! Do zobaczenia.
A zapomniałbym, jeżeli trafisz na mój kanał z tego forum, napisz w komentarzu " Ja z forum fs ", a ja się odwdzięczę i przypnę Ci serduszko!