Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Owce
Witam, mam problem z owcami
Mimo zabrania wszystkich palet z respa welny ciagle wywala mi komuniak - brak miejsca na palety (welna)
wie ktos jak rozwiazac ten problem ?
Prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam

Taka tam sobie reklama.
Może coś stoi za blisko triggera, czasami jest tak, że autor zrobi za duży trigger, a gracze nie zdają sobie z tego sprawy i parkują np. jakąś maszynę, a później są problemy.
Sprawdź sobie w Giants Editorze jak wygląda na mapie trigger spawnujący palety i zobaczysz czy nie postawiłeś tam coś.
A jak nie wiesz jak to chociaż podaj nazwę mapy.

Dziękuję za odpowiedz, mapa to Mazury.
No raczej nic nie stoi obok, paletki respily się normalnie do momentu, jak zaczepilem ladowarka o jedna pełna palete i "wysunąłem" ja poza obszar respa. (powinno się ja dzwignac do góry, ale w sumie czy to ma jakies znaczenie)
od tego momentu pojawil sie problem

Wywieź wszystkie palety na zewnątrz nie ważne czy pełne czy nie i poczekaj aż pojawią się nowe. Powinno pójść choć czasem trwa to nawet kilkanaście minut. Miałem podobnie ale na innej mapie i to pomogło.

Problem rozwiązany, ale w sumie do końca nie wiem jaki w jaki sposób:
1) Postawiłem wszystkie palety z powrotem w miejscu respa palet i gdy wyskoczył komunikat o braku miejsc to je zabrałem
2)Gdy miałem około 30-40 owiec to palety respiły mi się w jednym rządku po 2 szt, dokupienie około 110szt. spowodowało, że zaczeły się respić w 3 rzedach po 3 szt (i to wydaje mi się rozwiazaniem problemu)
Dzieki za podpowiedzi