Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Obornik plynny
#1
Witam gram na pewnej mapie i zbiornik ma tylko 50k litrów pojemności jak to zwiększyć?
Jupster
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Otwierasz mapę przez GE, szukasz "animals" w Scenegraph, wybierasz zwierzęta które cię interesują. (Krowy, świnie, owce) następnie przechodzisz do gameplay i szukasz "liquidManureTank" W kolejnym kroku otwierasz Window/User Attributes poczym w okienku capacity ustalasz ile ma się mieścić w zbiorniku.
 
#3
(01-17-2018, 17:17)Wolnyls11 napisał(a): Otwierasz mapę przez GE, szukasz "animals" w Scenegraph, wybierasz zwierzęta które cię interesują. (Krowy, świnie, owce) następnie przechodzisz do gameplay i szukasz "liquidManureTank" W kolejnym kroku otwierasz Window/User Attributes poczym w okienku capacity ustalasz ile ma się mieścić w zbiorniku.

Dzięki za odpowiedź ale nie bardzo umiem się obchodzić z GE
Jupster
 
#4
daj na priv tą mapę...
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Słoma na obornik Mlody413 0 140 04-04-2018, 22:14
Ostatni post: Mlody413
  Obornik Schadow312 4 167 03-07-2018, 17:30
Ostatni post: Schadow312
  Obornik w wagonie pociągu, jak go usunąć? j0hny21 1 220 10-22-2017, 11:48
Ostatni post: alientv
  Widoczny obornik tudi26 5 381 10-18-2017, 22:57
Ostatni post: Szydar
  Słoma w obornik tudi26 17 894 09-06-2017, 10:16
Ostatni post: tudi26
  Słoma na obornik Mlody4113 0 181 08-21-2017, 14:16
Ostatni post: Mlody4113
  Słoma w obornik tudi26 11 841 08-17-2017, 16:56
Ostatni post: tudi26
  Obornik na Old Stream Map v2 Smoke WeeD 7 487 06-16-2017, 18:48
Ostatni post: Tomasz Wiśniewski
  kostki slomy obornik Krzysztof Nalichowski 0 246 04-18-2017, 13:05
Ostatni post: Krzysztof Nalichowski
  Obornik nie działa TakiJedenAdi 0 267 03-24-2017, 10:42
Ostatni post: TakiJedenAdi



Przegląda: 2 gości

Menu