Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

dynamichoses
Dodałem sobie do przyczepy dynamiczne węże,wszystko ładnie pięknie działa.Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia tak że hamulce nie blokują przyczepy ani nie działają gdy się nie podepnie pneumatyki?podobnie z hydrauliką bez podłączenia nie działa?wiem że trzeba grzebać w pliku lua.Jeśli jest taka możliwość to co konkretnie muszę zmienić?

Taka tam sobie reklama.
Tylko że to jest główna zasada tego modu... Po dodaniu węży dodają się te funkcje, jak nie podepniesz przewodów to dana rzecz nie będzie działała. Nie da się tego wywalić bo to jest praktycznie cały mod...

z hydrauliką źle opisałem,chodzi mi to aby nie działała bez podczepienia,bo czy jest podczepiona czy nie to i tak działa

To albo masz jakąś starą wersję tego modu albo źle zaprogramowane przewody (niby od hydrauliki a jednak od czegoś innego).

A do jakiego ciągnika podczepiasz? Z wgranymi dynamicznymi wężami czy nie?
Bo jak ciągnik nie ma tego, to przyczepa normalnie się zachowuje

ciągnik wszystko ma,trochę kiepsko z tymi hamulcami,bo jak podczepię przyczepę na przedni zaczep do 912 to nie ruszy jej,już nawet skrypt z nowej przyczepy wyciągnełem i dalej tak samo,hydraulika działa czy podczepiona czy też nie podczepiona

Taka tam sobie reklama.
a jaki ciągnik i przyczepa?

ursus 912 i autosan d47,na innych jest tak samo,tylko że światła działają poprawnie

Mi się wydaje że to mody są kijowe, wyślij link na PW do tego ciągnika i przyczepy zobacze czy chodzą

U mnie wszystko działa normalnie.
Coś musisz mieć z innymi modami źle może
PS: Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Pobierz sobie mod "Game Extension" i pod klawiszem 'I' bedziesz miał trudność przewodów ustaw sobie na 1 czy tam 2 i proponuje też mieć mod "Manaual Attaching" lepiej się gra z przewodami dynamicznymi Wink

Witam.
Podepnę się pod temat.
Mam nowego Jelonka 8R.
Ma on mod dynamichoses.
Mam mod "Game Extension"
Jak podpinam maszynę (siewnik) lub przyczepę z także modem dynamicznych węży to podpinam rzecz i podpinają się przewody. robi sie to samoistnie po kliknieciu Q . Nic nie musze dodatkowo klikać. Nie widzę różnicy czy podczepiam to do ciągnika który ma ten mod czy do innego który go nie ma.
Coś jest nie tak?
Muszę mieć dodatkowo jakiś mod (zip) w modach do tego czy nie??

Przegląda: 1 gości

Menu