Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem Bale Storage
#1
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
Pobrałem ten mod, działa prawie dobrze. Bele siana i słomy sa magazynowe, trawy nie wiem - nie robię. Natomiast owinięte bele znikają po wyładowaniu ich w strefie tego magazynu.
Miał ktoś taki problem?
PS: Czy ktoś już na własny użytek przerabiał ten mod wywalając bele trawy i dodając bele sianokiszonki do kwadratowych?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam.
Czy ma ktoś przerobiony magazyn - bez bel trawy?
 
#3
Chciałbym pomóc ale nie posiadam dodatku kuhn więc nie mam dostępu do owiniętych kwadratowych bali,a wysyłanie ciągle do Ciebie żebyś sprawdzał czy działa może być problematyczne :/
Ja na własne potrzeby przerobiłem hale na okrągłe bale że jest teraz tylko stóg na słomę bez budynku i innych bali Big Grin
 
#4
Z kwadratowymi to tylko sugestia. Ale zdecydowanie wolałbym żeby wywalona była trawa, a powiększona pojemność pozostałych
 
#5
Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku
 
#6
(01-27-2018, 15:47)Bojan PL napisał(a): Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku

Albo zamiast powiększać ta część gdzie była trawa zastąpić sianem. Chyba będzie prościej
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Oki,spróbuję później. Jak będę efekty to dam znać Big Grin
 
#8
Czekam z niecierpliwością Smile
 
#9
Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile
 
#10
(01-28-2018, 10:53)Bojan PL napisał(a): Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile

Wybacz. Dopiero dzisiaj miałem okazję przetestować.
Z tego co widze nic tam nie zmieniłeś. Dalej składuje się trawo jak w oryginale
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z silosem do kiszonki AgrotechnikPL 10 274 08-23-2018, 21:29
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z Mapą oskarolbrych 9 217 08-20-2018, 20:35
Ostatni post: oskarolbrych
  Zmiana tekstur, problem Dominik Kozber 4 330 08-20-2018, 12:57
Ostatni post: Dominik Kozber
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 169 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  Problem z płytą Dawid-dawid 6 265 08-17-2018, 16:36
Ostatni post: Dawid-dawid
  Problem przy dodatkowych uprawach Paw3ll 12 286 08-17-2018, 16:12
Ostatni post: Paw3ll
  Problem z grą Michau fakus 1 154 08-16-2018, 21:19
Ostatni post: Szydar
  Problem z otwieraniem drzwi. Lewy9511 2 107 08-16-2018, 21:15
Ostatni post: Lewy9511
  Problem Save dami99 3 170 08-15-2018, 20:08
Ostatni post: user12
  Problem z premium. Maciekuu_ 1 119 08-15-2018, 15:45
Ostatni post: Bojan PL



Przegląda: 1 gości

Menu