Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem Bale Storage
#1
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
Pobrałem ten mod, działa prawie dobrze. Bele siana i słomy sa magazynowe, trawy nie wiem - nie robię. Natomiast owinięte bele znikają po wyładowaniu ich w strefie tego magazynu.
Miał ktoś taki problem?
PS: Czy ktoś już na własny użytek przerabiał ten mod wywalając bele trawy i dodając bele sianokiszonki do kwadratowych?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam.
Czy ma ktoś przerobiony magazyn - bez bel trawy?
 
#3
Chciałbym pomóc ale nie posiadam dodatku kuhn więc nie mam dostępu do owiniętych kwadratowych bali,a wysyłanie ciągle do Ciebie żebyś sprawdzał czy działa może być problematyczne :/
Ja na własne potrzeby przerobiłem hale na okrągłe bale że jest teraz tylko stóg na słomę bez budynku i innych bali Big Grin
 
#4
Z kwadratowymi to tylko sugestia. Ale zdecydowanie wolałbym żeby wywalona była trawa, a powiększona pojemność pozostałych
 
#5
Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku
 
#6
(01-27-2018, 15:47)Bojan PL napisał(a): Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku

Albo zamiast powiększać ta część gdzie była trawa zastąpić sianem. Chyba będzie prościej
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Oki,spróbuję później. Jak będę efekty to dam znać Big Grin
 
#8
Czekam z niecierpliwością Smile
 
#9
Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile
 
#10
(01-28-2018, 10:53)Bojan PL napisał(a): Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile

Wybacz. Dopiero dzisiaj miałem okazję przetestować.
Z tego co widze nic tam nie zmieniłeś. Dalej składuje się trawo jak w oryginale
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modem Unia Pilmet REX 2518 bartex0220 4 580 11-13-2018, 19:33
Ostatni post: bartex0220
  Problem wojtasw2601 1 300 11-11-2018, 11:14
Ostatni post: agRush2k
  Problem z połączeniem grą wieloosobową wybija problem Kinder Buenoo 0 288 11-08-2018, 00:43
Ostatni post: Kinder Buenoo
  Edycja Map,problem z wyjściem z gry koral 8 399 11-06-2018, 18:41
Ostatni post: koral
  Problem z bizonem JózekZbagien 2 312 11-06-2018, 16:50
Ostatni post: JózekZbagien
  Big problem Karol Tymoszuk 1 279 10-31-2018, 23:14
Ostatni post: Ziuta
  Problem z hederem 8MG 1 308 10-28-2018, 17:27
Ostatni post: 8MG
  problem z kombajnem 8MG 1 237 10-25-2018, 14:23
Ostatni post: 8MG
  CoursePlay 5 problem z lemkenem diamant 12 arek2187 3 234 10-25-2018, 00:05
Ostatni post: Ziuta
  Problem z ts3 i fs17 TRoox PL 0 315 10-15-2018, 15:37
Ostatni post: TRoox PL



Przegląda: 1 gości

Menu