Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem Bale Storage
#1
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
Pobrałem ten mod, działa prawie dobrze. Bele siana i słomy sa magazynowe, trawy nie wiem - nie robię. Natomiast owinięte bele znikają po wyładowaniu ich w strefie tego magazynu.
Miał ktoś taki problem?
PS: Czy ktoś już na własny użytek przerabiał ten mod wywalając bele trawy i dodając bele sianokiszonki do kwadratowych?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam.
Czy ma ktoś przerobiony magazyn - bez bel trawy?
 
#3
Chciałbym pomóc ale nie posiadam dodatku kuhn więc nie mam dostępu do owiniętych kwadratowych bali,a wysyłanie ciągle do Ciebie żebyś sprawdzał czy działa może być problematyczne :/
Ja na własne potrzeby przerobiłem hale na okrągłe bale że jest teraz tylko stóg na słomę bez budynku i innych bali Big Grin
 
#4
Z kwadratowymi to tylko sugestia. Ale zdecydowanie wolałbym żeby wywalona była trawa, a powiększona pojemność pozostałych
 
#5
Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku
 
#6
(01-27-2018, 15:47)Bojan PL napisał(a): Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku

Albo zamiast powiększać ta część gdzie była trawa zastąpić sianem. Chyba będzie prościej
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Oki,spróbuję później. Jak będę efekty to dam znać Big Grin
 
#8
Czekam z niecierpliwością Smile
 
#9
Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile
 
#10
(01-28-2018, 10:53)Bojan PL napisał(a): Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile

Wybacz. Dopiero dzisiaj miałem okazję przetestować.
Z tego co widze nic tam nie zmieniłeś. Dalej składuje się trawo jak w oryginale
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modem Seasons Krejs Tv 4 246 03-24-2018, 14:25
Ostatni post: Krejs Tv
  Problem z mapą na Multiplayer dudek15a 5 189 03-20-2018, 13:29
Ostatni post: Dzi4d3k
  Problem GE zajawkowiecone 7 305 03-18-2018, 14:13
Ostatni post: Ziuta
  Problem z uruchomieniem gry. Piotrek Groński 2 160 03-18-2018, 11:43
Ostatni post: agRush2k
  Problem z dedykiem Bobik1253 2 163 03-08-2018, 22:26
Ostatni post: Bobik1253
  problem ze skryptem the trawatv 0 178 03-07-2018, 20:38
Ostatni post: the trawatv
  Problem z Multiplayer Damian Rydel 0 172 03-07-2018, 00:15
Ostatni post: Damian Rydel
  Edycja mapy - problem Mateusz Gabrahn 6 349 03-04-2018, 19:25
Ostatni post: Mateusz Gabrahn
  problem z giants editor konrad.230 5 280 03-03-2018, 12:15
Ostatni post: konrad.230
  problem z mapą 8MG 0 183 03-02-2018, 16:27
Ostatni post: 8MG



Przegląda: 1 gości

Menu