Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem Bale Storage
#1
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
Pobrałem ten mod, działa prawie dobrze. Bele siana i słomy sa magazynowe, trawy nie wiem - nie robię. Natomiast owinięte bele znikają po wyładowaniu ich w strefie tego magazynu.
Miał ktoś taki problem?
PS: Czy ktoś już na własny użytek przerabiał ten mod wywalając bele trawy i dodając bele sianokiszonki do kwadratowych?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam.
Czy ma ktoś przerobiony magazyn - bez bel trawy?
 
#3
Chciałbym pomóc ale nie posiadam dodatku kuhn więc nie mam dostępu do owiniętych kwadratowych bali,a wysyłanie ciągle do Ciebie żebyś sprawdzał czy działa może być problematyczne :/
Ja na własne potrzeby przerobiłem hale na okrągłe bale że jest teraz tylko stóg na słomę bez budynku i innych bali Big Grin
 
#4
Z kwadratowymi to tylko sugestia. Ale zdecydowanie wolałbym żeby wywalona była trawa, a powiększona pojemność pozostałych
 
#5
Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku
 
#6
(01-27-2018, 15:47)Bojan PL napisał(a): Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku

Albo zamiast powiększać ta część gdzie była trawa zastąpić sianem. Chyba będzie prościej
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Oki,spróbuję później. Jak będę efekty to dam znać Big Grin
 
#8
Czekam z niecierpliwością Smile
 
#9
Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile
 
#10
(01-28-2018, 10:53)Bojan PL napisał(a): Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile

Wybacz. Dopiero dzisiaj miałem okazję przetestować.
Z tego co widze nic tam nie zmieniłeś. Dalej składuje się trawo jak w oryginale
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Pasami Szymon88 0 286 01-01-2019, 15:22
Ostatni post: Szymon88
  Problem z courseplay Rollermix 0 244 12-23-2018, 18:25
Ostatni post: Rollermix
  Problem z ceną kiszonki w biogazowni Matheo 1 170 12-23-2018, 11:10
Ostatni post: tygrys1233213
  problem świecące tekstury Taktyk POLSKA 3 1,775 12-17-2018, 20:56
Ostatni post: villa7
  Problem FS 17 Exminator 2 396 12-13-2018, 21:42
Ostatni post: Exminator
  Problem z bramami na mapie Fudzo16 0 764 12-02-2018, 22:14
Ostatni post: Fudzo16
  Problem przy uruchamianiu gry Galant123 0 539 11-30-2018, 12:49
Ostatni post: Galant123
  Problem z sianiem i opryskiwaniem zdroj998 1 606 11-24-2018, 16:47
Ostatni post: Misio
  Pilne ! Problem z tworzeniem mapy ParuVa 6 590 11-16-2018, 16:31
Ostatni post: ParuVa
  Problem z modem Unia Pilmet REX 2518 bartex0220 4 712 11-13-2018, 19:33
Ostatni post: bartex0220



Przegląda: 1 gości

Menu