Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z modem Bale Storage
#1
https://www.farming-simulator.com/mod.ph...tle=fs2017
Pobrałem ten mod, działa prawie dobrze. Bele siana i słomy sa magazynowe, trawy nie wiem - nie robię. Natomiast owinięte bele znikają po wyładowaniu ich w strefie tego magazynu.
Miał ktoś taki problem?
PS: Czy ktoś już na własny użytek przerabiał ten mod wywalając bele trawy i dodając bele sianokiszonki do kwadratowych?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odświeżam.
Czy ma ktoś przerobiony magazyn - bez bel trawy?
 
#3
Chciałbym pomóc ale nie posiadam dodatku kuhn więc nie mam dostępu do owiniętych kwadratowych bali,a wysyłanie ciągle do Ciebie żebyś sprawdzał czy działa może być problematyczne :/
Ja na własne potrzeby przerobiłem hale na okrągłe bale że jest teraz tylko stóg na słomę bez budynku i innych bali Big Grin
 
#4
Z kwadratowymi to tylko sugestia. Ale zdecydowanie wolałbym żeby wywalona była trawa, a powiększona pojemność pozostałych
 
#5
Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku
 
#6
(01-27-2018, 15:47)Bojan PL napisał(a): Powiększona do ilu ? Bo można powiększyć ilość ale widać będzie tyle samo(trochę nie realne,ale chociaż będę pod wiatą)
No a jeżeli chciałbyś żeby wszystkie były pod wiatą to trzeba by zmienić model budynku

Albo zamiast powiększać ta część gdzie była trawa zastąpić sianem. Chyba będzie prościej
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Oki,spróbuję później. Jak będę efekty to dam znać Big Grin
 
#8
Czekam z niecierpliwością Smile
 
#9
Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile
 
#10
(01-28-2018, 10:53)Bojan PL napisał(a): Oto link Wink https://mega.nz/#!bQMTELZL!qwvZJR4sIo5m6...jevhr2NEb4
Mam nadzieję że pomogłem Big Grin
Gdyby coś jeszcze to pisz Smile

Wybacz. Dopiero dzisiaj miałem okazję przetestować.
Z tego co widze nic tam nie zmieniłeś. Dalej składuje się trawo jak w oryginale
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem przy konwercie. Wojtek. 3 270 06-09-2018, 19:05
Ostatni post: Wojtek.
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 123 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  PGR śliwno problem ze sprzedażą zbóż Laszek91 0 132 06-09-2018, 13:00
Ostatni post: Laszek91
  Problem z grafiką damian192021 10 364 06-05-2018, 19:37
Ostatni post: damian192021
  LOG-Problem kosmiak0 1 165 05-30-2018, 18:49
Ostatni post: Ziuta
  Problem z wczytywaniem multi - Górale Scenika 1 209 05-23-2018, 12:14
Ostatni post: Ziuta
  Problem z dołączeniem do kolegi AgroMaster 0 229 05-15-2018, 10:43
Ostatni post: AgroMaster
  Problem z trawą Zdzisiu 0 208 05-11-2018, 18:29
Ostatni post: Zdzisiu
  Problem z errorem w mapie D1zZyY 0 178 05-03-2018, 13:32
Ostatni post: D1zZyY
  Problem z przyczepą bart2807 3 297 04-29-2018, 13:40
Ostatni post: Misio



Przegląda: 1 gości

Menu