Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zainstalowac fs 17 na drugim pc
Kupiłem sobie ostatnio nowy komputer i chciałem ponownie zainstalowac fs 17 (wczesniej laptop)

I gdy sie instaluje i juz prawie dochodzi do końca, wyskakuje błąd. Prosze o pomoc, z góry dzięki.

https://scr.hu/JwwRGA

Taka tam sobie reklama.
Instalujesz z płyty czy z instalatora ze strony (.exe)?
Tak czy tak wygląda na to, że źródło z którego instalujesz jest uszkodzone.

Instaluję z płyty, czyli możliwe, że jest uszkodzony sam napęd w komputerze lub płyta, tak?

Może być porysowane i ma problem z jej zczytaniem. Spróbuj sobie zrobić z niej obraz i zamontować w wirtualnym napędzie, np. za pomocą:
https://www.daemon-tools.cc/pol/products/dtLite
Ja się wysypie przy robieniu obrazu to będzie oznaczało, że płyta albo uszkodzona albo w najlepszym wypadku zabrudzona.

Niestety płyty z FSem są kiepskiej jakości i dość często się to dzieje, dlatego najlepiej zaraz po zakupie jest zrobić sobie obraz płyty, ale możesz jeszcze teraz to spróbować zrobić tak jak pisze @Dzi4d3k, ale może się pojawiać to samo, w takim wypadku będziesz musiał poszukać innego źródła instalacji.

Płyty to porażka. Sam mam i po użyciu jej 2/3 razy płyta popękała i teraz sam boje się ją włożyć do napędu. Tak jak chłopaki wyżej uratować Cię może in obraz z płyty. Jak to nie zadziała to trzeba szukać innego sposobu instalacji. Nie jestem pewien ale jak napiszesz do giants to po ukazaniu paragonu/opakowania z gry powinni Ci wysłać jakąś instalkę.

Taka tam sobie reklama.
Nie można pobrać kopji z internetów po zainstalowaniu wpisać klucz z pudełka ?
Jupster

(01-22-2018, 16:06)Jupa Ziom napisał(a): Nie można pobrać kopji z internetów po zainstalowaniu wpisać klucz z pudełka ?

To jakbyś kupił pistolet zabawkę i poszedł do wojska z niego strzelać

Ze sklepu Giantsa da się pobrać instalkę, ale mając tylko cyfrowy klucz (jak na cdp.pl kupiłem wersję cyfrową to mogę ten klucz wpisać do sklepu giantsa i instalkę pobrać od nich), na CD-KEY niestety to nie działa, ale może jeśli napisze do supportu pokazując problem to udostępnia mu instalkę. Pobieranie z innych źródeł jest niestety nielegalne.